• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Echipamentele Mecanica Ceahlău vin la Târgul Indagra: Vezi noutățile producătorului român de utilaje agricole!

    agrointeligenta.ro -

    Mecanica Ceahlău, cel mai activ producător român de utilaje agricole, va expune, în perioada 28 octombrie-1 noiembrie, în cadrul târgului național Indagra, noua sa generație de echipamente adăugată în portofoliul companiei în ultimele 12 luni.

    Pe o suprafață dublă față de cea ocupată în 2014, Mecanica Ceahlău va prezenta fermierilor români mai mult de 15 utilaje noi, destinate tuturor etapelor pe care aceștia le au de parcurs în muncile agricole, de la pregătirea solului, până la semănat.
    Alături de echipamentele proprii, compania va expune, de asemenea, mai multe modele de tractoare Steyr, pe care le distribuie în România începând din februarie 2015, în calitate de partener strategic al producătorului internațional.

    7740

    Echipamentele care vor fi prezente în cadrul Indagra au participat, pe parcursul lunilor anterioare, la o amplă campanie de demonstrații în câmp, organizată de către producătorul român de utilaje agricole pentru fermieri din toată țara.

    Demonstrațiile au avut loc în mai multe sesiuni dedicate, organizate pe parcursul verii, și s-au realizat pe terenuri agricole din județele Ialomița, Neamț, Mureș și Buzău. Participanții au avut, astfel, ocazia să vadă în direct performanțele noilor utilaje, inclusiv modul de funcționare a acestora în condiții dificile de teren.

    utilaje produse in romania

    Echipamente Mecanica Ceahlău expuse la Indagra:
    – Combinatorul SOLARIS
    – Grapa Magnum
    – Plugul OPTIM 5
    – Semănătoarea SPM6DF
    – Semănătoarea SK 6DF
    – Semănătoarea SPC6FS cu dublu disc
    – Semănătoarea SUP 32DKL
    – Semănătoarea SUP 29 DKT
    – Prășitoarea CFM 7
    – Combinatorul VM 321
    – Grapa 5.2
    – Semănătoarea SPC6 FS

    Începând din 2014, Mecanica Ceahlău se află într-un proiect complex de modernizare a companiei în ceea ce privește portofoliul de produse, procesele tehnologice și deschiderea către necesitățile actuale ale fermierilor, pentru o agricultură modernă și performantă.

    Grație implicării susținute a echipei sale de specialiști, Mecanica Ceahlău a dezvoltat, în ultimul an și jumătate, noi concepte de utilaje, toate având la bază principiul eficienței, atât în ceea ce privește costurile, cât și din punct de vedere al rezultatelor obținute de fermieri.

    De asemenea, pentru a oferi servicii post-vânzare cât mai consistente, compania și-a consolidat recent echipa proprie de service, pregatită să intervină în 24 de ore pentru rezolvarea oricărei solicitări din partea clienților.

    utilaje romanesti

    Din portofoliul nou si modernizat al companiei fac parte:
    Mașini de semănat
    – Semănători de înaltă precizie pneumo-mecanică tip SK: SK 6DF, SK 8 DF
    – Semănători pentru cereale păioase: SUP 29DKT, SUP 29DK, SUP 32DKFL, SUP 32DKL, SUP 48DKL
    – Semănători pentru plante prășitoare: SPM 6 DF, SMP 8 DF
    Mașini de prelucrat solul
    – Pluguri: Optim 3, Optim 4, Optim 5
    – Grape cu discuri: Magnum 4
    – Combinatoare: Solaris
    Mașini pentru întreținerea culturilor
    – Prăsitori: CFM 5, CFM 7, CFM 9
    – Mașini pentru fertilizare: 2 MIS 800

    Echipamentele au dotări multifuncționale, care permit fermierilor să obțină rezultate optimizate, cu economie de resurse materiale și de timp, și pot fi achiziționate cu suport din partea Mecanica Ceahlău în ceea ce privește soluțiile de finanțare, întreținere și service.


    Te-ar mai putea interesa

    Furtuna Renata ajunge în România – sunt așteptate ploi, vijelii și temperaturi scăzute Ouăle maronii vor fi înlocuite în magazine de ouăle albe. Fenomenul, explicat de fermieri Comunele din România unde fermierii primesc subvenții APIA în plus la hectar

    Ultimele știri

    Ministrul Agriculturii din Ucraina a demisionat din cauza acuzațiilor de corupție Comerțul agroalimentar al UE – creștere pozitivă. Excedent comercial de 5 miliarde de euro Polițiștii au prins trei hoți de vaci. Animalele furate au fost returnate fermierului