Reţete de marketingStrategii de afaceriUtilaje și tehnologii

Titan Machinery – reprezentant EXCLUSIV al mărcii Väderstad în România

Titan Machinery este de astăzi, joi – 12 mai, reprezentantul exclusiv al mărcii de utilaje agricole Väderstad în România.

Anunțul a fost făcut pe pagina oficială a dealerului Titan Machinery România, cunoscut mai ales ca unic reprezentant al mărcii CASE IH la noi în țară.

Dealerul face parte din grupul Titan Machinery din Statele Unite ale Americii, care furnizează o mare varietate de echipamente agricole, echipamente de construcții și produse de consum. Grupul deține 110 de dealeri Nord-Americani, localizați în Colorado, Iowa, Minnesota, Montana, Nebraska, Dakota de Nord, Dakota de Sud, Wisconsin si Wyoming, cărora se alătura și reprezentanțele din România aflate la București, Cluj-Napoca, Constanța, Oradea, Roman și Timișoara.

tractor case

Grupul Titan Machinery este furnizor al Case IH și Case Construction, produse pe care dealerul le distribuie în Romania, cât și New Holland și New Holland Construction pe piața din SUA.

”Gama variată de echipamente pe care o distribuim este menită să răspundă oricărui tip de client, chiar și celor specializați pe cele mai restrânse nișe din domeniul agricol”, spun cei de la Titan Machinery România.


Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!