Reţete de marketing

Helmuth Duckadam, întâlnire cu fermierii la standul Titan Machinery de la AgriPlanta

Fermierii care au ajuns la standul Titan Machinery au putut să îl cunoască, să îi strângă mâna și să facă poze cu Eroul României de la Sevilla, Helmuth Duckadam. Singurul portar care a reușit, în 1986, să apere toate cele patru lovituri de departajare în finala Cupei Campionilor Europeni, a dat autografe și a glumit cu fermierii și cu…viitorii fermieri.

Helmuth Duckadam

Prezența lui Helmuth Duckadam la standul Titan Machinery a fost una dintre ”senzațiile” acestei ediții a AgriPlanta-RomAgroTec. Se pare însă că relația eroului de la Sevilla cu agricultura este una destul de strânsă pentru că Duckadam ne-a declarat că nu este străin de muncile câmpului.

”Eu lucram cu mama la CAP în acele vremuri. Am mai prins combinele acelea vechi în care grâul curgea în saci, primele combine. Mai târziu, după 1990 am avut și eu o fermă agricolă, din păcate pentru scurt timp pentru că în acele vremuri nu existau fonduri europene și era greu să faci agricultură, dar cred că acum lucrurile au intrat în normalitate și sper ca România să redevină Grânarul Europei”, a declarat Duckadam pentru Agrointeligența, într-un scurt interviu difuzat LIVE, pe pagina noastră de Facebook.

”Să fie sănătoși, să poată să lucreze pământul și să reușească să achiziționeze astfel de utilaje performante care, cu siguranță, îi vor ajuta să cultive tot ce doresc ei, mult mai bine și mult mai ușor”, le-a mai transmis Helmuth Duckdam agricultorilor români, invitându-i să investească în cele mai noi echipamente prezentate la AgriPlanta la standul Titan Machinery.

Revista Agrointeligenta

Expoziția AgriPlanta – RomAgroTec, eveniment organizat de DLG Intermarketing la Fundulea, județul Călărași, are încă porțile deschise până mâine, duminică 22 mai, la ora 18.00.


Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!