• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • EXCLUSIV! S-A VÂNDUT! CEA MAI MARE COMBINĂ DIN LUME, cumpărată de o fermă din județul DOLJ!

  agrointeligenta.ro -

   New Holland CR 10.90 ajunge la o fermă din județul Dolj! Vorbim despre cea mai mare puternică și productivă combină și probabil visul oricărui fermier! Utilajul care a reușit să doboare recordul mondial pentru cea mai mare cantitate de grâne recoltată în 8 ore, ajunge într-o fermă din România unde va începe imediat recoltarea culturii de rapiță!

  Administratorul SC Etinoagro SRL urmează să facă mâine recepția utilajului adus în România de AgroConcept Impex, distribuitor exclusiv al mărcii New Holland în România. Este modelul modelul CR 10.90, pe care societatea doljeană l-a achiziționat cu finanțare BCR Leasing IFN SA, și care a intră de mâine la recoltat pe terenurile lucrate de Etinoagro în apropierea orașului Băilești.

  Combina deține recordul mondial la recoltare

  CR 10.90 este vârful de gamă al celei mai noi generații de combine New Holland. Prezentată în premieră de AgroConcept la târgul AgriPlanta de anul acesta, CR 10.90 deține recordul mondial pentru cea mai mare cantitate de grâu recoltată într-un anumit interval de timp: 797,6 tone în mai puțin de opt ore, capacitatea de vârf fiind de 135 de tone/oră în condiții reale de recoltare.

  Este o mare bucurie pentru AgroConcept să ofere și să livreze fermierilor români mașini agricole de talia și capacitatea de producție a lui CR 10.90. Este o satisfacție și mai mare să vedem aceasta combina impresionanta la lucru, în plin sezon de recoltare”, a declarat Ricky Stein, Președinte al Consiliului de Administrație AgroConcept Impex.

  A cumpărat-o complet echipată pentru a începe recoltarea rapiței

  Prima cultură cu care noul proprietar va începe procesul de recoltare în România va fi cea de rapiță, pentru care combina CR 10.90 este echipată cu cuțite verticale proiectate special pentru un produs dens cum este rapița și care se montează foarte ușor si rapid pe hederul Varifeed. Acționate în mod independent, garantează o recoltare mai eficientă si, implicit, o productivitate mai mare.

  Motor cu putere uriașă, dar cu economie de 10% la consum

  CR 10.90 este acționată de motorul Cursor 16 al FTP Industrial, considerat cel mai bun motor al anului 2014 și dotat cu tehnologie ECOBlue™ HI-eSCR pentru conformitate cu standardul Tier 4B. Acest tip de motor dezvoltă o putere maximă de 653 CP, iar sistemul de injecție Common Rail, care folosește tehnologia deja amintită, ECOBlue™ asigură economii de combustibil de până la 10% și reduce considerabil costurile de exploatare. Frecvența intervalelor de întreținere la 600 ore este, de asemenea, cea mai redusă de pe piață.

  Noul sistem de șenile reduce presiunea exercitată asupra solului

  O reducere a costurilor de exploatare vine și datorită noului sistem de șenile SmartTrax™, proiectat pentru a diminua cu 57% presiunea exercitată asupra solului. Adăugarea de suspensii tip Terraglide™ face ca viteza de deplasare a combinei să ajungă la 40 km/h la un regim de doar 1.400 rot./min.: soluția perfectă pentru fermierii care urmăresc creșterea productivității petrecând mai mult timp în câmp și mai puțin timp în deplasare, aspect ce implică și o reducere importantă la cantitatea de combustibil consumată.

  Capacitatea buncărului de 14.500 l, viteza de descărcare de 142l/s și headerul de păioase Varifeed disponibil în lățimi de lucru cuprinse între 7,32 și 12,5 m sunt doar câteva alte caracteristici ce fac din CR 10.90 un utilaj agricol unic pe piață.

  Finanțare asigurată prin BCR Leasing

  Finanțarea agriculturii reprezintă una din prioritatile strategice ale BCR Leasing, iar produsele de tip „Fermier Suport” fac parte din oferta standard a BCR Leasing, a declarat Bogdan Speteanu, Director general BCR Leasing.

  ”Compania noastră oferă soluții personalizate în funcție de natura activelor finanțate și de statusul clientului.
  În acest moment, există parteneriate încheiate cu importatori/dealeri din zona echipamentelor agricole, în baza cărora potențialii clienți beneficiază de condiții de finanțare preferențiale, rate sezoniere și perioade de finanțare diferențiate în raport cu tipul bunului achiziționat. Totodată, încercăm să îi protejăm pe fermierii români de riscurile valutare, promovând activ finanțările în moneda națională. Oferta noastră de finanțare este promovată atât în agențiile BCR Leasing, în rețeaua BCR cât și în rețelele partenerilor noștri, importatori/ producători de echipamente”, a adaugat reprezentantul companiei.

  Iată combina New Holland CR 10.90 în premieră la AgriPlanta


  Te-ar mai putea interesa

  Modificare în Codul Rutier! Regulă nouă pentru circulația tractoarelor și a altor mașini agricole Nicolae Ciucă: Fabrica de tractoare IRUM a primit un ajutor de stat de aproape 20 de milioane de lei Tractorul NEXAT de 1.100 CP – prima lucrare în câmp în ferma Maxagro din Gătaia FOTO-VIDEO

  Ultimele știri

  Activitate neîntreruptă la construcția Autostrăzii Moldova, în minivacanța de Rusalii! Vești bune pentru fermieri! Prețul grâului și porumbului au crescut după escaladarea luptelor din Ucraina! Un nou produs va ajuta fermierii să își protejeze culturile de ciori, porumbei și mistreți