Reţete de marketing

Promoții pentru fermieri de la Timac Agro și Adama. Vezi lista produselor care intră în campania ”Împreună pentru recolte bogate”

Compania TIMAC AGRO ROMANIA împreună cu partenerul ADAMA lansează promoția pentru fermieri „Împreună pentru recolte bogate !”

Timac Agro Romania și Adama sunt cunoscute ca două companii cu soluții inovatoare în domeniile în care activează iar preocuparea comună, aceea de a ajuta fermierii să realizeze o agricultură durabilă și cu o profitabilitate crescută a dus la conceperea unui program care să vină în întâmpinarea fermierilor cu soluții complete de nutriție vegetală și pachete promoționale pentru protecția plantelor.

Astfel, fermierii care folosesc cumulat produse Timac Agro România și Adama vor obține avantaje financiare suplimentare.

Campania de Marketing „Împreună pentru recolte bogate!” se va desfășura în perioada 28.06 – 15.11 2016, pe teritoriul României și se adresează fermierilor persoane fizice și juridice din România care achiziționează în perioada Campaniei de Marketing produsele Timac Agro Romania și Adama.

Produsele Timac Agro Romania ce vor fi promovate în timpul Campaniei de Marketing sunt produsele din gamele NPK și Microgranulat

GAMA Denumire produs
NPK EUROFERTIL TOP 38 NP
EUROFERTIL TOP 53 NPS
EUROFERTIL TOP 51
EUROFERTIL TOP 49 NPS
DUOFERTIL TOP 38
DUOFERTIL TOP 40
EUROFERTIL TIMASTART 38
EUROCEREAL 30
EUROCEREAL 34
DUOFERTIL 38
Microgranulat PINKSTART

GREENSTART

Produsele ADAMA ce vor fi promovate în timpul Campaniei de Marketing sunt grupate in pachete și oferă avantaje suplimentare pentru fermierii români care cumpără cumulativ produse Adama și produse Timac Agro România.

CULTURA PRODUSE IN PACHETE
GRÂU TOLUREX 50 SC
SEEDOPRID 600 FS
ORIUS 6 FS
RAPIȚĂ Sultan TOP
Mavrik 2 F
Orius 25 EW
Agil 100 EC

Mecanismul de funcționare al campaniei de marketing ”Împreună pentru recolte bogate!” se poate accesa la adresa: www.ro.timacagro.com. Detalii puteți obține de la reprezentantul dvs. zonal sau la telefon: 021.313.26.85


Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!