• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Tractorul CASE IH Magnum 380 CVX – CAMPIONUL CÂMPULUI!

    agrointeligenta.ro -

    Când jurnaliștii revistei Profi din Germania pun o etichetă, aceasta rămâne! Iar pentru tractorul CASE IH Magnum 380 CVX, eticheta a fost de ”Campionul Câmpului” și a fost bine argumentată în urma unui test drive în tractorul cu o putere maximă de 435 CP a reușit să îi dea pe spate pe specialiștii nemți atât cu partea sa tehnică, cât și cu cea de economie la consumul de carburant și, bineînțeles, la eficiență!

    La începutul lui 2016, după o lungă pauză, editorii revistei Profi din Germania au revenit la Magnum CASE IH pentru un nou test drive, mai ales că bijuteria celor de la CASE IH are deja în palmares titluri grele precum cel de ”Tractorul Anului 2015” și ”Mașina Anului 2015”.

    Conform articolului publicat de revista de specialitate, Magnum 380 CVX a fost selectat pentru acest test ca fiind cel mai nou model din această gamă de tractoare, iar buletinul de ”după”, adică rezultatele înregistrate, scot în evidență puterea mașinii CASE IH în cultivarea miriștii. Totodată, testul a venit cu clarificări importante pentru ce înseamnă Magnum și cum se definește în mod pozitiv ca model de referință atunci când este vorba de lucrat pământul. Iar verdictul final: cel de “Campionul Câmpului”.

    Case IH Magnum 380 CVX (3) (1000x751)

    Performanța superioară a Magnum în câmp este atinsă prin echilibrul ideal al greutății pe axe, motorul său FPT performant, un sistem hidraulic puternic și transmisia CVX special dezvoltată pentru acesta, spun nemții de la Profi. Mai mult decât atât, toate aceste componente sunt – conform echipei editoriale – la fel de ușor de operat ca până acum. Cifrele de performanță ale motorului nu ar putea fi mai bune: a fost măsurat un nivel ridicat de putere la PTO, o creștere considerabilă a cuplului de mai mult de 42%, un cuplu măsurat la puntea spate de 1664 Nm, și un cuplu de pornire de 127%. Iar ca reacții pe care le-a stârnit tractorul CASE IH specialiștilor,”Excelent!” și ”Remarcabil!” sunt în topul listei.

    Ce spun jurnaliștii Profi despre Magnum 380 CVX

    Magnum CVX continuă să prezinte un consum redus de combustibil. Consumul de motorină măsurat în timpul testului la priza de putere a fost de doar 220 g/kWh. „Cel mai bun din această clasă”. Pentru lucrările de tracțiune la o putere maximă de tracțiune, s-au măsurat 256 g / kWh ‘Super!’ ”Mai mult decât a atins vreodată un tractor standard într-un astfel de test!”. Și sa nu uităm: transport – 12% mai economic în operațiunile de transport decât media tuturor tractoarelor testate înainte de acesta.

    APM:
    După cum știm cu toții, aceste valori sunt atinse prin modul în care motorul și transmisia lucrează împreună. Testul demonstrează că transmisia are un rating de eficiență foarte bun.

    CVX:
    Transmisia variabilă continuă CVX este la fel de bună ca omoloaga sa mecanică. Concurenții au un drum lung de parcurs pentru a ajunge la aceleași performanțe. Operarea manetei pe ambele părți – dreapta și stânga, 3 viteze în pilonul A și un Multicontroler reglabil și receptiv. Verdictul: ”Grozav

    Hidraulică:
    Pompa cu debit de 221 l/min, disponibilă ca dotare standard, „impresionant”, 282 l / min de la versiunea Twin Flow și o forța maximă reală de ridicare de 12 t măsurată la ridicătorul spate și 5,2 t la tirantul frontal. Verdictul: ”Excelent”.

    CONCLUZIE
    ”În testul tractorului Profi, Magnum 380 CVX cu o putere maximă de 435 CP a reușit să tragă mai mult decât orice tractor standard vreodată înainte de aceasta. Toate aceste elemente, împreună cu un consum redus de combustibil, îl face Campionul Câmpului

    fisa tehnica


    Te-ar mai putea interesa

    Subvenții APIA: Terenurile tăiate de la plata pe suprafață începând cu acest an Crescătorii de vaci și-au construit propria fabrică de lapte cu ajutorul fondurilor europene MADR lansează programul „Un tractor pe fermă” pentru fermierii până în 400 de hectare

    Ultimele știri

    România ar putea avea un laborator care să efectueze analizele pentru mierea din afara UE UCPR: Produsele avicole obținut în fermele din România sunt sigure din punct de vedere al sănătăţii Situație fără precedent în SUA: Gripă aviară depistată la vaci de lapte