• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Timac Agro Romania și Euralis Semințe – împreună pentru recolte bogate !

  agrointeligenta.ro -

  Compania TIMAC AGRO ROMANIA împreună cu partenerul EURALIS SEMINȚE lansează promoția pentru fermieri „Împreună pentru recolte bogate!

  Timac Agro România și Euralis Semințe sunt cunoscute ca două companii cu soluții inovatoare în domeniile în care activează iar preocuparea comună, aceea de a ajuta fermierii să realizeze o agricultură durabilă cu profitabilitate crescută a dus la conceperea unui program care să vină în întâmpinarea fermierilor cu soluții complete de nutriție vegetală și semințe hibride de înaltă performanță.

  Astfel, fermierii care folosesc cumulat produse Timac Agro Romania și Euralis Semințe vor obține avantaje financiare suplimentare.

  Campania de Marketing „Împreună pentru recolte bogate!” se desfășoară până pe 30.09.2016, pe teritoriul României, și se adresează fermierilor persoane fizice și juridice care achiziționează in în acest interval produsele Timac Agro România și Euralis Semințe.

  Produsele Timac Agro Romania ce vor fi promovate în timpul Campaniei de Marketing sunt produsele din gamele NPK și Microgranulat

  GAMA Denumire produs
  NPK EUROFERTIL TOP 38 NP
  EUROFERTIL TOP 53 NPS
  EUROFERTIL TOP 51
  EUROFERTIL TOP 49 NPS
  DUOFERTIL TOP 38
  DUOFERTIL TOP 40
  EUROFERTIL TIMASTART 38
  EUROCEREAL 30
  EUROCEREAL 34
  DUOFERTIL 38
  Microgranulat PINKSTART

  GREENSTART

  Produsele Euralis Semințe ce vor fi promovate în timpul Campaniei de Marketing sunt semințe de rapiță de toamnă,  produse din gama Premium, ce vor putea fi achiziționate în cadrul unei promoții dedicate fermierilor care achiziționează simultan produse Timac și Euralis Semințe, beneficiind de 2 saci gratuit la fiecare 5 saci cumpărați.

  Hibrid Maturitate
  ES JASON SEMI-TIMPURIU
  ES ODICE SEMI-TARDIV
  ES IMPERIO SEMI-TARDIV
  ES MERCURE SEMI-TARDIV

  Mecanismul de funcționare al Campaniei de Marketing „Împreună pentru recolte bogate!” poate fi consultat accesând www.ro.timacagro.com.

  Despre TIMAC AGRO ROMÂNIA

  TIMAC Agro România, societate specializată în nutriţie vegetală, propune producătorilor agricoli produse de calitate adaptate fiecărei culturi şi oricărui stadiu de vegetaţie, în vederea creşterii productivităţii.

  TIMAC AGRO face parte din grupul Roullier care, de 57 de ani, urmează căile cele mai novatoare și ambițioase, pentru a răspunde provocărilor alimentare mondiale. Grupul Roullier a înregistrat în 2015 o cifră de afaceri în creștere, de 3,14 miliarde euro și a atins un efectiv de 8.000 angajați, cu o prezență în 100 de țări, beneficiind de 77 de unități de producție. Grupul Roullier beneficiază de sprijinul a 400 de cercetători și ingineri în inovare.

  Mai multe detalii despre activitatile Timac Agro Romania gasiti accesand www.ro.timacagro.com.

  Despre EURALIS SEMENCES

  Euralis Semences este Divizia de Semințe a Grupului EURALIS, o cooperativă franceză. Compania este specializată în cercetarea, producția și distribuția hibrizilor pentru culturile de porumb, floarea-soarelui, sorg, soia și rapiță. Anual, compania reinvestește 13% din cifra de afaceri în cercetare.

  Cu peste 20% cotă de piață în țările din Europa de vest, Euralis Semences este unul dintre liderii europeni pe piața de floarea-soarelui. EURALIS oferă una dintre cele mai largi și complete game de hibrizi de floarea-soarelui, fiind prezentă pe toate segmentele acestei culturi. Cu 11 filiale în Europa, Euralis Semences și-a dublat cifra de afaceri în ultimii cinci ani și are ambiția de a continua această dezvoltare internațională, pentru a valorifica materialul său genetic deosebit de performant.

  Mai multe detalii cu privire la Euralis Semințe în România găsiți accesând www.euralis.ro.


  Te-ar mai putea interesa

  Fermier cercetat penal pentru depozitarea improprie a 24 de tone de azotat de amoniu Stelian Fuia, STINE: Există un beneficiu de 300 euro/ha pentru fermier, după ce scădem costurile cu sămânța și nutriția suplimentară Parlamentul European a adoptat propunerea CE pe NGT, cu interzicerea brevetelor și măsuri de etichetare Oficial! Interzis de astăzi la aplicarea îngrășămintelor pe terenurile agricole. Sunt și excepții! UPDATE. Proprietarul celui mai mare combinat de îngrășăminte din Ungaria – noi declarații despre sistarea producției

  Ultimele știri

  Franța interzice importul de legume și fructe tratate cu substanțe interzise în UE Franța și Polonia au cerut UE monitorizarea mai atentă a producției de cereale din Ucraina Fermierii români au cerut la Bruxelles un preț de intervenție de minim 200 euro pe tona de grâu Dacian Cioloș va transmite la Bruxelles un set de propuneri pentru Politica Agricolă Comună (PAC) APIA a început plata subvenției de 73 euro/ha