• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • 7 pași simpli pentru a avea cel mai bun vin de casă

    agrointeligenta.ro -

    Prepararea vinului de casă este o artă păstrată de gospodarii din întreaga țară. Nimic nu se compară cu un vin natural, al cărui conținut în cunoașteți și al cărui gust îl puteți ”modela” pe placul dumneavoastră. Vestea bună este că acum reușita vinului de casă este una sigură pentru că nu mai aveți nevoie să cumpărați cantități uriașe de struguri (mai buni sau mai răi) pe care apoi să vă chinuiți să îi zdrobiți, ci puteți cumpăra direct must din strugurii de cea mai bună calitate din podgoria Jidvei, cea mai mare podgorie din țară.

    Tehnologia de obținere a vinului folosind mustul de la Cramele Jidvei este una mult simplificată având câțiva pași clari pe care trebuie să îi urmați pentru a obține cel mai bun vin 100% românesc! Despre rețeta vinului de casă am discutat cu Marius Vasiu, tehnolog la Cramele Jidvei, care ne-a explicat pas cu pas tehnologia de obținere a vinului în gospodărie cu must de la Jidvei, oferind și câteva sfaturi celor care comandă mustul în toamna anului 2016.

    Citiți cele 7 sfaturi ale specialistului Jidvei pe www.mustdejidvei.ro


    Te-ar mai putea interesa

    Preț miere 2025. Prețurile per kilogram oferite apicultorilor de către un centru de colectare Smokey Ranch – investiție de 3,1 milioane de euro în ferma de Aberdeen Angus. Grajdul nou și abatorul, la finalizare După ploi, și probleme! Constatări în teren la fermierii care au culturile asigurate

    Ultimele știri

    Agricultura de precizie – cât îi ajută pe fermieri să economisească. Calcule pe foaie Mușuroirea trandafirilor toamna – când și cum se face Fermă de vaci, scoasă la vânzare din cauza datoriilor. Se vinde cu tot cu utilaje și cu terenul în arendă