• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • 7 pași simpli pentru a avea cel mai bun vin de casă

    agrointeligenta.ro -

    Prepararea vinului de casă este o artă păstrată de gospodarii din întreaga țară. Nimic nu se compară cu un vin natural, al cărui conținut în cunoașteți și al cărui gust îl puteți ”modela” pe placul dumneavoastră. Vestea bună este că acum reușita vinului de casă este una sigură pentru că nu mai aveți nevoie să cumpărați cantități uriașe de struguri (mai buni sau mai răi) pe care apoi să vă chinuiți să îi zdrobiți, ci puteți cumpăra direct must din strugurii de cea mai bună calitate din podgoria Jidvei, cea mai mare podgorie din țară.

    Tehnologia de obținere a vinului folosind mustul de la Cramele Jidvei este una mult simplificată având câțiva pași clari pe care trebuie să îi urmați pentru a obține cel mai bun vin 100% românesc! Despre rețeta vinului de casă am discutat cu Marius Vasiu, tehnolog la Cramele Jidvei, care ne-a explicat pas cu pas tehnologia de obținere a vinului în gospodărie cu must de la Jidvei, oferind și câteva sfaturi celor care comandă mustul în toamna anului 2016.

    Citiți cele 7 sfaturi ale specialistului Jidvei pe www.mustdejidvei.ro


    Te-ar mai putea interesa

    Fermierii scapă de ciori și grauri! O lege depusă în Parlament dă undă verde la vânarea acestor ”dăunători” Comisia Europeană a aprobat subvenția de 3.000 euro/hectar pentru fermierii români Avans APIA 2025 – plăți pe hectar. BISS – 89,34 euro/ha, CRISS – 46,87 euro/ha – lista completă

    Ultimele știri

    Dr. ing. Gheorghe Vaida: Noua Politică Agricolă Comună și vulnerabilitățile zootehniei românești Îngrijirea mușcatelor toamna. Pregătirea plantelor de mușcată pentru iernare Fermier dezamăgit de ”regina covoarelor vegetale”: ”La pomul lăudat nu te duci cu sacul”