• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Subvenția APIA pentru vaca de carne: 1.222 euro/cap de animal

    agrointeligenta.ro -

    Cuantumul sprijinului cuplat pentru taurinele de carne – o subvenție introdusă odată cu cererea din 2015 de la APIA, este de 1.222 euro pentru fiecare animal eligibil, anunță Asociația Crescătorilor de Bovine pentru Carne din România. 

    Cuantumul sprijinului pentru Taurinele de Carne (SCZ-TC) este de 1.222 euro/cap. Plățile se vor face probabil marți”, este anunțul postat de organizația crescătorilor de animale pe pagina oficială. Așa cum Agrointeligența a anunțat în premieră, la APIA s-a început autorizarea plăților pentru vaca de carne încă de vineri, iar fermierii care au intrat în prima tranșă ar trebui să aibă banii în conturi săptămâna viitoare.

    Vă reamintim că sprijinul cuplat pentru taurinele de carne se plătește pentru efective între 10 și 250 de capete și care sunt înscrise în Registrul Genealogica ca rasă pură sau metiși.

    La nivel național sunt circa 240 de crescători care vor încasa această nouă subvenție, numărul efectivelor de animale care intră la plată fiind anunțat de aproximativ 8.500 de capete.

    Pe lângă sprijinul cuplat, crescătorii primesc pentru fiecare animal și Ajutorul Național Tranzitoriu de 97,40 euro/cap de animal.


    Te-ar mai putea interesa

    Un tânăr întors din Olanda și-a făcut plantație de lalele. Grădina poate fi vizitată gratuit ANM a emis o alertă meteo de vijelii și averse torențiale în 18 județe până joi dimineață Bursa ploilor – cât a plouat până astăzi în fiecare județ

    Ultimele știri

    UE intenţionează să îşi majoreze exporturile de alimente în China, în pofida tensiunilor comerciale Micii fermieri – subvenție APIA de 98,80 euro/ha. Banii se virează acum în conturi Lista produselor agricole din Ucraina pentru care se pot introduce taxe vamale