• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Se caută tractoriști pentru Cehia și muncitori în agricultura pentru Spania și Belgia

  Roxana Dobre -

  Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunță că sunt disponibile 800 de posturi de muncitori necalificați în agricultură pentru Spania, 5 de tractorist – operator mașină de recoltat și expeditor pentru Cehia și 5 de agricultori în Belgia. 

  SPANIA

  Firma spaniola Surexport oferă pentru localitatea Almonte, 800 de posturi de muncitor necalificat în agricultură. Munca se desfășoară la cules căpșuni iar timpul de lucru este de 6,5 ore/zi cu pauză de o jumătate de oră; 39 ore/săptămână împărțite în 6 zile. Programul începe în primele ore ale dimineții iar ziua 7 de odihnă poate să nu coincidă cu duminca. Perioada de probă este de 15 zile! Un avantaj de luat în seamă este că angajatorul nu impune să se cunoască vreo limbă străină.

  Salariul este de 40,15 euro brut/zi plătibil la 2 săptămâni; contribuții datorate-2% impozit pe venit și 113 euro asigurare socială. Cazare oferită de angajator contra sumei de 1,6 euro/zi; muncitorul plătește primul transport de venire, iar firma plătește întoarcerea; nu există posibilitatea cazării solicitanților bărbați în cadrul firmei. Durata contractului este de proximativ 3 luni iar data de începere este 15 februarie 2017!

  Persoanele interesate trebuie să se adreseze Consilierului EURES din județul de domiciliu pentru a fi înregistrate în baza de date EURES. Dosarul pentru înregistrarea în baza de date va conține următoarele acte: cererea tip (se completează la sediul agenției), cazier judiciar valabil, adeverință medicală „apt pentru muncă”, copie act studii, CV în limba română. Data și locația bursei se va comunica la o dată ulterioară.

  CEHIA 

  Pentru Republica Cehă, firma Pisecka Lesni un drevarska, A.S. caută 5 tractoriști – Operator mașină de recoltat ți expedotor. Programul este de 40 ore/săptămână și se cere obligatoriu învățământ primar; permis de conducere categoriaB, tractorist iar experiența constituie un avantaj. Limbi străine: Egleză/Cehă. Salariul este de 555-1.481 euro iar perioada contractuală este nedeterminată.

  Doritorii trebuie să trimită CV în limba engleză/cehă la:pokorna@piseckalesni.cz;Lenka Pokorna 00420382273229

  BELGIA

  Pentru Belgia, firma Agrafresh, o companie companie specializată în tăierea și ambalarea legumelor proaspete, oferă 5 locuri de muncă pentru agricultori. Candidații trebuie să aibă dragoste pentru grădinarit; permisul de conducre reprezintă un avantaj; bune cunostințe de limba engleză. Salariul oferit este de 8,55 euro brut/oră adică 1300 euro net/ lună. Se poate asigura cazare în cuantumul sumei de 300 euro/ lună. Contractul se încheie pe perioada determinată de 3 luni!

  Angajatorul roagă să aplice doar persoanele care corespund tuturor cerințelor enunțate în ofertă. Se transmite CV în limba engleză, menționând în titlul email-ului „AGRAFRESH” la următoarele 2 adrese de email: jobs@agrafresh.be, alina.ciorchelia@bc.anofm.ro . Doar persoanele selectate vor fi contactate.

  Mai multe detalii pe www.eures.anofm.ro


  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Gabriela Vila este noul director general ADAMA România și Republica Moldova Târgurile apicole de început de an – anulate! Ce spun organizatorii de evenimente din apicultură! Doi fermieri s-au ales cu sechestru pe bunuri după ce au obținut subvenții APIA cu acte false

  Ultimele știri

  Un tânăr fermier de 25 de ani – milionar după ce a câștigat la Loteria Națională! Ciobanul dat dispărut a fost găsit! A lăsat oile să moară și el a fugit în satul de domiciliu! Franța: Mirosul de bălegar și cântatul cocoșului, recunoscute ca parte din patrimoniul satelor!