Locuri de muncăŞtiri agricole

Se caută tractoriști pentru Cehia și muncitori în agricultura pentru Spania și Belgia

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunță că sunt disponibile 800 de posturi de muncitori necalificați în agricultură pentru Spania, 5 de tractorist – operator mașină de recoltat și expeditor pentru Cehia și 5 de agricultori în Belgia. 

SPANIA

Firma spaniola Surexport oferă pentru localitatea Almonte, 800 de posturi de muncitor necalificat în agricultură. Munca se desfășoară la cules căpșuni iar timpul de lucru este de 6,5 ore/zi cu pauză de o jumătate de oră; 39 ore/săptămână împărțite în 6 zile. Programul începe în primele ore ale dimineții iar ziua 7 de odihnă poate să nu coincidă cu duminca. Perioada de probă este de 15 zile! Un avantaj de luat în seamă este că angajatorul nu impune să se cunoască vreo limbă străină.

Salariul este de 40,15 euro brut/zi plătibil la 2 săptămâni; contribuții datorate-2% impozit pe venit și 113 euro asigurare socială. Cazare oferită de angajator contra sumei de 1,6 euro/zi; muncitorul plătește primul transport de venire, iar firma plătește întoarcerea; nu există posibilitatea cazării solicitanților bărbați în cadrul firmei. Durata contractului este de proximativ 3 luni iar data de începere este 15 februarie 2017!

Persoanele interesate trebuie să se adreseze Consilierului EURES din județul de domiciliu pentru a fi înregistrate în baza de date EURES. Dosarul pentru înregistrarea în baza de date va conține următoarele acte: cererea tip (se completează la sediul agenției), cazier judiciar valabil, adeverință medicală “apt pentru muncă”, copie act studii, CV în limba română. Data și locația bursei se va comunica la o dată ulterioară.

CEHIA 

Pentru Republica Cehă, firma Pisecka Lesni un drevarska, A.S. caută 5 tractoriști – Operator mașină de recoltat ți expedotor. Programul este de 40 ore/săptămână și se cere obligatoriu învățământ primar; permis de conducere categoriaB, tractorist iar experiența constituie un avantaj. Limbi străine: Egleză/Cehă. Salariul este de 555-1.481 euro iar perioada contractuală este nedeterminată.

Doritorii trebuie să trimită CV în limba engleză/cehă la:[email protected];Lenka Pokorna 00420382273229

BELGIA

Pentru Belgia, firma Agrafresh, o companie companie specializată în tăierea și ambalarea legumelor proaspete, oferă 5 locuri de muncă pentru agricultori. Candidații trebuie să aibă dragoste pentru grădinarit; permisul de conducre reprezintă un avantaj; bune cunostințe de limba engleză. Salariul oferit este de 8,55 euro brut/oră adică 1300 euro net/ lună. Se poate asigura cazare în cuantumul sumei de 300 euro/ lună. Contractul se încheie pe perioada determinată de 3 luni!

Angajatorul roagă să aplice doar persoanele care corespund tuturor cerințelor enunțate în ofertă. Se transmite CV în limba engleză, menționând în titlul email-ului “AGRAFRESH” la următoarele 2 adrese de email: [email protected], [email protected] . Doar persoanele selectate vor fi contactate.

Mai multe detalii pe www.eures.anofm.ro


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


5 comentarii

  1. Femierilor citi si cvoi acest articol si luati exemplu cum se lucreaza cu un om si cum se plateste care este programul lui de munca. Aici la noi daca se poate la ora 5 dimineata sa fii la lucru iar la 23 noaptea sa fii tot la lucru pe timpul campaniei fara pauza cu 50 de lei pe zi fara carte de munca, fara CAS, fara absolut nimic iar fermierii zic ca te plateste f bine. Din aceasta cauza pleaca lumea din tara , nu ca ar vrea sa plece , in agricultura romaneasca cea mai mare evaziune fiscala si nimeni nu o poate controla, munca la negru este la ea acasa, mergeti prin satele uitate de lume sa vedeti sclavia.

    1. pai de ce sa va mai duceti la munca daca va da statul ajutoare sa stati la carciuma iar despre plata zilierilor in localitatea luguletu si imprejurimi se plateste 100 ron la zi iar noi nu vindem cartoful cu 1euro si nici capsuna cu 3

    2. ALINUTA, TU EȘTI CEA DIN BANCURI? Se vede la cum te exprimi/ scrii si gândești. Si tu ești un rebut genetic. Vorbim la Antipa sa iți pregătească un vas mare cu formol sa te conserve.

Scrie un comentariu