• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • SIVECO a lansat APLICAȚIA CU CARE SE COMPLETEAZĂ CEREREA APIA!

    Roxana Dobre -

    APLICAȚIA CU CARE SE COMPLETEAZĂ CEREREA APIA! Producătorii agricoli vor putea să își calculeze valoarea estimată a subvențiilor și să depună corect cerererile unice de plată la agenția de plăți. INOVAGRIA este cea mai nouă soluție de management performant al fermelor, lansat astăzi de către dezvoltatorul de soft, SIVECO,  care face posibilă plata subvențiilor către fermieri!

    Aplicația permite fermierilor să gestioneze toate procesele din fermă și să evalueze performanța lor. Cu ajutorul aplicațiilor dezvoltate de SIVECO, vor putea să calculeze valoarea estimată a subvențiilor și să obșină informațiile necesare privind depunerea corectă a cererilor unice de plată la APIA. Noutatea aplicației constă în abordarea personalizată a problemelor întâmpinate de fermieri în activitatea acestora.

    Aplicația a fost dezvoltată pornind de la discuțiile directe cu fermierii mari și mijlocii. SIVECO a transpus cerinţele lor într-un sistem care rezolvă cele mai dificile situații de business din activitatea agricolă prin:

    INOVAGRIA este un proiect în care echipa noastră s-a implicat deplin pentru a putea oferi fermierilor o soluție pentru problemele de administrare a fermelor cu care se confruntă în prezent. Utilizând aplicația INOVAGRIA, fermierii au mai multă autonomie și siguranță în luarea deciziilor legate de achiziții și contracte. INOVAGRIA este un instrument flexibil, pe care dorim să îl facem cât mai accesibil pentru fermierii români. În acest sens, le punem la dispoziţie utilizarea gratuită a Simulatorului de subvenții pe site-ul INOVAGRIA (www.inovagria.ro)”, declară Gabriel Lospa, Director Departament eAgriculture SIVECO România.

    Aplicația cuprinde următoarele componente: Subvenții, Terenuri Agricole, Contracte de arendă, Lucrări Agricole, Monitorizare GPS, Hărți, Mobile, Rotația Culturilor, Normative, Fertilizări, Silozuri.

    În plus, ea poate fi adaptată în funcție de necesitățile specifice ale fiecărei ferme. Prin implementarea acestei soluții de management al fermelor, procesele agricole sunt mai ușor de monitorizat și de gestionat, ceea ce conduce la performanțe ridicate ale activității agricole.

    INOVAGRIA va fi prezentată publicului larg în cadrul târgului INDAGRA, care se desfășoară în perioada 2-6 noiembrie la Romexpo astăzi fiind doar o prezentare pentru presa de profil. Fermierii interesați pot încerca gratuit pe site-ul www.inovagria.ro cum funcționează simulatorul de subvenții! Pentru restul aplicațiilor, fermierii pot alege o serie de abonamente care, potrivit lui Gabriel Lospa, suma minimă plecând de la ”câteva sute de euro”.

    Fermierii pot discuta cu echipa care a dezvoltat-o în fiecare zi a târgului, în cadrul standului nr. 55 din Pavilionul C6.

    Departamentul eAgriculture din cadrul SIVECO România are o vastă experiență în dezvoltarea și implementarea soluțiilor IT performante destinate sectorului agricol din România. Proiectele IT realizate de echipa eAgriculture de-a lungul timpului au dus la creșterea eficienței în gestionarea fondurilor europene pentru agricultura românească. Printre cele mai complexe proiecte ale echipei se numără consolidarea instituțională a Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) și a structurilor sale administrative prin implementarea sistemelor IT dedicate domeniului agricol.


    Te-ar mai putea interesa

    Fertilizarea castraveților cu îngrășăminte bio – 6 rețete simple Ouăle maronii vor fi înlocuite în magazine de ouăle albe. Fenomenul, explicat de fermieri Bursa ploilor – cât a plouat până astăzi în fiecare județ

    Ultimele știri

    Ministrul Agriculturii din Ucraina a demisionat din cauza acuzațiilor de corupție Comerțul agroalimentar al UE – creștere pozitivă. Excedent comercial de 5 miliarde de euro Polițiștii au prins trei hoți de vaci. Animalele furate au fost returnate fermierului