• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Cele mai avantajoase soluții financiare, oferite fermierilor de către Agricover Credit

  Roxana Dobre -

  Credite avantajoase aprobate rapid pe baza unei documentații minime care nu pune probleme agricultorului! Este ceea ce propune ca și soluție de finanțare Agricover Credit –  instituţie financiară non-bancară specializată exclusiv pe finanţarea sectorului agricol. Compania are în ofertă mai multe soluții avantajoase pentru producătorii agricoli – de la plata motorinei după recoltă până la credite pentru pre-intabulare sau în avans forward porumb!

  Robert Rekkers, Director General Agricover Credit, a prezentat ieri, în cadrul unui seminar organizat de Ambasada Olandei la București, care a avut loc la Târgul Indagra, cele mai accesate pachete financiare puse la dispoziția fermierilor.

  Agricover vine în sprijinul dumneavoastră cu produse inovatoare care să vă ajute la fermă să aveți succes rapid și mai ales eficient. Pe scurt, suntem un IFN care are capital propriu și ne aflăm sub supraveghere BNR, deci suntem foarte serioși. Cu asta vrem să vă convingem în principal: seriozitate și soluții punctuale. Noi ne-am focusat doar spre fermieri, nu suntem interesați să finanțăm partea urbană, ci doar sectorul rural, deci producătorii agricoli. Avem soluții simple, nebirocratice, eficiente și inovative. Ca grup lucrăm cu 5.000 de fermieri, noi avem cam 2.000 de clienți care sunt finanțați și știm care sunt provocările acestui sector. Finanțăm clienți care însumează peste un milion de hectare. Suntem flexibili, foarte operativi, rapizi astfel că de obicei în 7 zile aveți banii de la noi iar, după cum știți, dacă mergeți la orice bancă și cereți un pachet, de obicei durează și 2-3 luni. Nu doar că, de regulă, aprobăm finanțarea, dar și documentația pe care trebuie să o prezentați este minimă”, le-a transmis Robert Rekkers celor aproape 100 de fermieri printre care și pomicultori prezenți la eveniment.

  Directorul General Agricover Credit a trecut în revistă cele mai cerute soluții pentru fermieri. Pe primul loc, și ce mai proaspătă noutate este plata motorinei după recoltă. Soluția Agricover se bazează pe un produs financiar foarte avantajos, dedicat exclusiv achiziției de motorină pentru agricultură. Acordarea se face fără garanții, iar fermierul beneficiază simplu și rapid de motorina necesară întregului ciclu agricol.

  Directorul General Agricover Credit a trecut în revistă cele mai cerute soluții pentru fermieri. Pe primul loc, și ce mai proaspătă noutate este plata motorinei după recoltă. Acordarea se face fără garanții, iar fermierul beneficiază simplu și rapid de motorina necesară întregului ciclu agricol.

  Un fermier are nevoie de 80 de litri/ha pe an agricol ceea ce implică o cheltuială foarte mare. Cum funcționează finanțarea noastră? Noi avem un call center unde fermierii pot suna  – Am nevoie de motorină, iar noi, la partea de Agribusiness luăm comanda și discutăm cu furnizorii mari – Petrom, Rompetrol, Mol etc. se livrează de obicei a doua zi. Este o facilitate pentru că noi nu stabilim un termen imediat și ultima dată limită este după recoltă”, a punctat Robert Rekkers.

  Avans Porumb Forward se adresează fermierilor din sectorul vegetal care exploatează suprafețe mai mari de 400 ha, avansul putând fi utilizat în funcție de propriile nevoi atât pentru capital de lucru cât și pentru investiții în eficientizarea fermei și creșterea productivității. Soluția poate fi dezvoltată și pentru alte culturi. ”Aveți un contract forward pentru vânzarea producției de porumb și vreți să aveți un preț fixat dar doriți să și primiți bani, de aceea vă propunem un credit înainte, adică 70 % din valoarea contractată”, a mai explicat directorul General Agricover Credit.

  Avans Porumb Forward se alătură produsului specializat lansat anul trecut – Creditul Corelat cu Matif, ce permite corelarea dobânzii cu prețul cerealelor de la bursa de mărfuri Matif din Paris.

  Ambele soluții inovatoare vin să susțină fermierii în momentul valorificării producției oferind finanțare adaptată, capabilă să răspundă eficient nevoilor fermierilor.

  Creditul Pre-intabulare. Spre deosebire de soluţiile de creditare existente pe piaţă, acest produs financiar facilitează achiziţia unui teren arabil chiar dacă acesta nu este încă intabulat, fermierul având la dispoziţie multiple soluţii de garantare. ”Dacă un fermier vrea să cumpere un teren care nu este intabulat, noi îi dăm bani, pe baza unei promisiuni că în 6-9 luni intabulează acest teren și îl pune drept gaj la noi”, a mai spus Robert Rekkers.

  Oferirea discountului aferent vânzarii de semințe și pesticide sub formă de credit în avans, prin Agricover Credit, cu dobândă și costuri zero este o altă soluție pentru fermieri. ”Noi vă dăm acest discount cash, aplicăm preț de listă pentru această comandă de semințe/pesticide iar 30 % din aceasta vă dăm credit cu dobânda zero”, a mai subliniat Robert Rekkers. Acesta a mai spus că foarte mulți clienți sunt extrem de mulțumiți de aceată ofertă financiară.

  Agricover Credit este prima instituție financiară din România care oferă produse financiare exclusiv fermierilor din sectoarele vegetal şi zootehnic și are o echipa comercială mobilă, formată din consultanți financiari, acoperă întreg teritoriul țării, deplasându-se la sediul clientului pentru a oferi suport în alegerea celei mai bune soluții de finanțare, întocmirea dosarului de creditare și cel mai scurt timp de răspuns.

  La noi găsiți alternative. Nu trebuie să mergeți la bancă și să stați două luni până să vă aprobe un credit. Puteți lucra cu noi unde avem know-how, avem o echipă de vânzări mobilă care merge pe teren și vinde credite, soluții. Avem o abordare unică decât cea a băncilor și, cred eu, avem acest avantaj că oferim ceva diferit și atractiv care să îi ajute pe fermieri să depășească problemele financiare de care se lovesc zi de zi”, a conchis directorul General Agricover Credit.

  Mai multe informații despre soluțiile financiare oferite de Agricover găsiți pe www.agricover.ro


  Te-ar mai putea interesa

  Anunț de ultimă oră pentru tinerii care vor să acceseze ajutorul de 70.000 de euro! Două mari ferme agricole au fost scoase la vânzare de lichidatori! Cea mai scumpă brânză din lume! Este produsă în brânzăria unui fermier și s-a vândut cu 30.000 de euro

  Ultimele știri

  În Grădina Danei. Îngrijirea măslinilor. Soiuri rare de roșii Ministrul Barbu, despre programul Tomata: ”Luni-marți încep plățile” Carburantul OSCAR și ofertele adaptate fermierilor – la standul OSCAR Downstream de la MoldAgro Expo!