• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea ÎN URMĂTOARELE TREI ZILE!

  agrointeligenta.ro -

  PROGNOZA METEO – DIN NOU SCHIMBĂRI DE VREME! Temperaturile ne iau prin surprindere cu cât ne îndreptăm către finele lunii noiembrie, iar anunțul meteorologilor pentru următoarele trei zile este că vom avea parte de un sfârșit de săptămână cu o vreme neobișnuit de caldă, cu temperaturi ridicate pentru această perioadă a anului!

  Meteorologii anunţă vreme se încălzeşte semnificativ, mai ales la deal şi la munte, unde cerul va fi variabil. Ca aspect, va predomina o vreme însorită, dar în sud și în est local va fi nebulozitate joasă, asociată izolat şi trecător cu burniță sau ploaie slabă, iar valorile termice, în special cele minime, se vor situa peste mediile multianuale.

  PROGNOZA METEO VINERI. Temperaturile cresc în cea mai mare parte a ţării, dar încălzirea va fi semnificativă mai ales la deal şi la munte, unde cerul va fi variabil. În zonele joase, în special în primele ore ale zilei dar şi in noaptea urmatoare, local va fi ceaţă sau nebulozitate joasă, ce pot fi asociate cu burniţă. Izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, dar local şi temporar şi în Banat, Crişana, Moldova şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 grade in estul Transilvaniei si 16 grade în Banat, dar în zonele cu ceaţă persistentă vor fi si valori mai mici de 5..6 grade.

  PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. În regiunile intracarpatice si la munte, temperatura aerului va continua să crească și va fi mult mai cald decât în mod obișnuit, Ca aspect, va predomina o vreme însorită, dar in sud si in est local va fi nebulozitate joasă, asociată izolat şi trecător cu burniță sau ploaie slabă, iar valorile termice, în special cele minime, se vor situa peste mediile multianuale. Îndeosebi dimineața va fi ceata ceață, local în sud și centru și pe arii mai restrânse în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Moldova, Dobrogea şi sudul Banatului, precum și în zonele de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 5…6 grade în zonele cu ceață mai persistentă și 18 grade în Dealurile de Vest.

  PROGNOZA METEO DUMINICĂ. În regiunile sudice și estice vremea se va răci ușor și va fi în general închisă, cu nebulozitate joasă, local ceață și pe arii restrânse burniță sau ploi slabe. În restul teritoriului, valorile termice vor continua să caracterizeze o vreme caldă pentru această dată din an, cerul va fi variabil, iar ceața va fi prezenta doar izolat, în special în zonele depresionare. Vântul va sufla cu unele intensificări în Banat, Moldova și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 grade estul Transilvaniei si 15..16 grade in Dealurile de vest

  PROGNOZA METEO TENDINȚĂ Și in prima zi a saptamanii viitoare in sudul si in estul țării vremea se va menține în general închisă, cu nebulozitate joasă și local ceață, burniță sau ploaie slabă dar si temp ceva mai modeste fata de celelalte regiuni, unde valorile termice vor fi în continuare mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe un fond de cer variabil și doar izolat, dimineața și noaptea, ceață.

  PROGNOZA METEO DE MARȚI PÂNĂ JOI temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decadă a lunii noiembrie în cea mai mare parte a țării. În special în regiunile extracarpatice, pe arii restrânse vor fi burnițe sau ploi slabe, iar în zonele joase de relief va fi semnala ceață.


  Te-ar mai putea interesa

  Preț arpagic 2024. Cât costă un kg de arpagic în diferite județe Ministerul Agriculturii: APIA a început plata subvențiilor ANT! Primele sume care intră în conturi Vin banii pentru fermieri! Guvernul a aprobat sumele pentru subvențiile ANT vegetal și zootehnie Apicultor disperat: Ni s-a otrăvit stupina cu 150 de familii de albine, unica noastră sursă de venit! Subvenții APIA 2024. Ce s-a decis azi la MADR pentru condițiile la GAEC 8 și ecoschema PD-04

  Ultimele știri

  Franța interzice importul de legume și fructe tratate cu substanțe interzise în UE Franța și Polonia au cerut UE monitorizarea mai atentă a producției de cereale din Ucraina Fermierii români au cerut la Bruxelles un preț de intervenție de minim 200 euro pe tona de grâu Fermier cercetat penal pentru depozitarea improprie a 24 de tone de azotat de amoniu Dacian Cioloș va transmite la Bruxelles un set de propuneri pentru Politica Agricolă Comună (PAC)