• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Agrointeligența, partener principal la conferința ”Lanțul Alimentar Scurt”. Evenimentul despre bunele practici și certificarea producției agricole va fi transmis LIVE!

  agrointeligenta.ro -

  Cum pot intra producătorii agro-alimentari mai ușor în supermarketuri? La această întrebare va încerca să dea răspuns conferința ”Lanțul Alimentar Scurt – bunele practici în agricultura românească aduse de certificarea GLOBALG.A.P.”. Evenimentul va avea loc vineri, 24 februarie 2017, orele 9.00, la hotelul Ramada Plaza, sala Europe. Conferința este organizată de INAQ Consulting iar Agrointeligența va fi partener principal, asigurând transmisia evenimentului live, pe Facebook și pe www.agrointel.ro.

  Ești fermier? Află cum poți intra în marile rețele de magazine

  Organizatorii își propun să ofere fermierilor informații care să le permită să afle cum să să facă parte din „lanţul alimentar scurt”. Punctele-cheie sunt următoarele:
  – Produsele de la ferma ta pot fi listate de marile lanţuri de magazine de retaileri, de exportatori sau de rețelele de distribuție, îndeplinind un set de condiţii obligatorii
  – Afli care sunt cerinţele comercianţilor pentru producătorii locali, care sunt cerinţele de vânzare cu amănuntul și despre elementele de siguranţa alimentelor
  – Poți afla mai multe despre aceste certificări, costuri, metode de implementare
  – Se vor discuta dezavantajele şi riscurile pe care şi le vor asuma producatorii care nu deţin cerificarea GLOBALG.A.P.
  – Vei afla povești de succes despre cum a ajutat certificarea GLOBALG.A.P. ca fermierii polonezi să devină unii dintre cei mai mari exportatori de fructe și legume din Europa

  Pentru cei interesați, mai multe detalii pot fi găsite aici http://www.inaq.ro/noutati/lantul-alimentar-scurt-bunele-practici-in-agricultura-romaneasca-aduse-de-certificarea-globalg-a-p

  Ce este  GLOBALG.A.P. ?

  GLOBALG.A.P. este un standard recunoscut la nivel internaţional pentru producţia  agricolă, fiind rezultatul  mai multor ani de cercetare intensivă şi de colaborare cu experţi din industrie, producători şi comercianţi din întreaga lume.
  Scopul urmărit este acela ca producţia agricolă sigură şi durabilă să fie în avantajul fermierilor, comercianţilor şi consumatorilor de pretutindeni.
  GLOBALG.A.P. este mai mult decât un certificat. Este o viziune a producţiei globale agricole realizată în condiţii de siguranţă şi durabilitate prin intermediul instrumentelor, programelor şi partenerilor aleşi.
  Îmbunătăţirea  siguranţei şi durabilităţii înseamnă acces mai mare la pieţe pentru producători, produse sigure pentru comercianţi şi consumatori, sisteme de producţie mai durabile pentru guverne şi posibilităţi mai mari de afaceri pentru furnizorii de servicii.
  Standardul GLOBALG.A.P. solicită, printre altele, o mai mare eficiență în producție. Aceasta îmbunătățește performanțele de afaceri și reduce risipa de resurse vitale.

  Certificarea  GLOBALG.A.P.

  Află cum poţi să participi la Conferința ”Lanțul Alimentar Scurt – bunele practici în agricultura românească aduse de certificarea GLOBALG.A.P.


  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Anunț de vânzare: Sămânță de mazăre certificată la prețuri extrem de atractive Drumurile naționale și județene din Constanța au fost închise. ANM: Județul e sub alertă de viscol! Comisia pentru Agricultură, răspuns pentru Asociația Forța Fermierilor. Adrian Chesnoiu: ”Dacă Guvernul nu va da OUG pentru despăgubiri, depunem amendament la Legea bugetului”

  Ultimele știri

  FORȚA FERMIERILOR cu Vlad Macovei – 27 ianuarie 2021 Legea ambroziei. Fermierii – controlați de Primărie, Poliția Locală sau Garda de Mediu; amenzi majorate! Ajutor de minimis Legume 2021. Culturi eligibile și cuantumuri propuse pentru plata legumicultorilor