• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Conferința LAPAR 2017 va avea loc pe 23 mai

  agrointeligenta.ro -

  Conferința Națională a LAPAR va avea loc anul acesta pe 23 mai. Evenimentul ce reunește anual peste 1.000 de participanți –  fermieri membri și din alte organizații, și autorități ale statului, se va ține în aceeași locație ca și în anii trecuți.

  Conferința Națională pe care LAPAR o organizează în fiecare an la Centrul de conferințe Auditorium Pallady din Capitală se va ține marți, pe 23 mai.

  La fel ca și la edițiile precedente, alături de cei peste 1.000 de participanţi din toate zonele ţării – membri reprezentativi ai LAPAR, vor fi invitaţi şi membri ai Comisiilor pentru Agricultură din Parlament, membri ai Guvernului – reprezentanţi ai ministerelor cu implicaţii în agricultură, personalităţi oficiale ale statului român, reprezentanţi ai ambasadelor, organizaţiilor profesionale şi ştiinţifice din domeniul agricol, direcţiilor agricole judeţene, firmelor de servicii şi input-uri pentru agricultură, băncilor şi societăţilor de asigurare şi reasigurare, mass-media etc.

  Vom avea conferința anuală pe 23 mai. Vă pot spune că am invitat personalități de marcă atât din țară dar și străinătate, de la Ministrul Agriculturii, Președintele țării, la Comisarul european pentru agricultură sau reprezentanții importanți ai ELO. În privința comisarului Phil Hogan, știm că agenda dânsului este extrem de încărcată și trebuie să fim realiști în privința participării, nu știu dacă merge la o întânire cu fermierii români. Dar, repet, noi am trimis invitații. Revenind la cei din țară, noi am invitat toate autoritățile importante dar știți cum e, fiind pe baricade diferite, probabil se interesează Președintele dacă vine Premierul și invers. Dar dacă îi interesează segmentul acesta din economia națională atunci rezolvă situația cum știu ei mai bine. În privința producătorilor agricoli prezenți, chiar dacă și-au exprimat foarte mulți intenția de a participa, capacitatea sălii este de circa 1.000 de persoane, dar vom avea grijă să avem reprezentanți din toate zonele țării. Ceea ce este foarte important, discuțiile se vor concentra pe problemele actuale cu care ne confruntăm dar și propuneri viitoare. Cred că va fi o conferință reușită și pentru faptul că avem subiecte suficiente, adică cel puțin cei care ne guvernează ne alimentează în permanență cu subiecte. Domnul ministru Daea este cu siguranță invitat dar nu știu dacă i se poate crea aceea baie de mulțime ca în deplasările sale din țară, probabil aici o să se limiteze la a sta la pupitru și la a avea un discurs”, a declarat pentru Agrointeligența președintele LAPAR, Laurențiu Baciu.

  În 2016, Conferința LAPAR a avut loc pe 18 mai și a reunit peste 1.000 de fermieri. La eveniment au luat parte ministrul agriculturii la acel moment, Achim Irimescu, precum și șeful APIA de atunci, Florin Faur, ambii răspunzând întrebărilor ridicate de agricultori cu privire la plățile directe din sectorul agricol.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Instalarea Tinerilor Fermieri 2020. Proiectele se depun din 15 iulie, sprijinul maxim – 50.000 euro/fermă! TRANSFORMER – cel mai nou ameliorator de sol! De ce este acest produs UNIC PE PIAȚA DIN ROMÂNIA! Azot în formă lichidă de la Agro-Est Muntenia. Azofol, produsul câștigător pentru plante!

  Ultimele știri

  Subvenția de 5 lei i-a înfuriat pe mulți oieri! ”Să vă fie rușine tuturor celor care ați hotărât acești bani pentru ciobani!” Soluția cu bor și zer: rețeta pentru îngrășământul cu care poți stropi toate legumele! Revoltă în vestul țării! Fermierii și primarii se luptă să blocheze o firmă care ar vrea să extragă gaze de șist pe ascuns!

  Căutare în articole