• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • IONEL BURSUC – numit DIRECTOR EXECUTIV TIMAC AGRO ROMÂNIA!

    agrointeligenta.ro -

    Timac Agro România, companie specializată în nutriţie vegetală care propune fermierilor soluţii de înaltă tehnologie în vederea creşterii productivităţii, a operat o serie de modificări în structura managerială, schimbări care să susţină pe termen lung ambiţiile de dezvoltare ale Grupului. Drept urmare, începând cu 3 aprilie 2017, în cadrul Timac s-a înfiinţat poziţia de Director Executiv, care a fost preluată de Ionel Bursuc. Obiectivul său este să continue dezvoltarea liniei de business dedicată nutriţiei vegetale în România, conducând operaţional toate departamentele din cadrul companiei.

    Ionel Bursuc, care a deţinut funcţia de Director Comercial din aprilie 2006, a preluat conducerea Timac Agro România, luni, 03 aprilie 2017. Ionel Bursuc are o experienţă de 19 ani în domeniul managementului comercial în agribusiness, din care ultimii 10 ani i-a petrecut creând şi dezvoltând echipa de vânzări Timac Agro România.

    Direcții strategice

    Am încredere că împreună cu echipa Timac Agro România vom continua planul de dezvoltare al companiei şi vom avea rezultatele pe care ni le propunem. Împreună vom atinge Visul, Scopul nostru, acela de a duce Timac Agro România în vârful pieţei agriculturii româneşti”, a spus Ionel Bursuc, Director Executiv – Timac Agro România.

    Prin această înfiinţare de post, direcţiile strategice şi operaţionale au fost separate organizaţional, fiecare dintre acestea beneficiind de propria echipă. Adrian Drăgan rămâne Directorul General al Timac Agro România, însă el a fost numit şi Director Dezvoltare Europa de Sud-Est în cadrul Grupului Roullier, având ca obiectiv crearea şi implementarea strategiilor de dezvoltare a Grupului Roullier la nivel internaţional, inclusiv deschiderea de noi linii de business.

    Împreună cu echipa am reuşit să clădim ceea ce reprezintă Timac Agro România la ora actuală în România: o companie cu peste 35 milioane de euro cifra de afaceri, care serveşte în fiecare an peste 2000 de clienţi şi cel mai important, o companie cu o echipă de profesionişti, entuziaşti şi foarte bine pregătiţi, care anul trecut au clasificat această companie ca fiind Best Employer. Vă urez să rămâneţi la fel de ambiţioşi, pasionaţi şi orientaţi către performanţă ca până acum”, a declarat Adrian Drăgan, Director General Timac Agro Romania si Director Dezvoltare Europa de Sud-Est – Grup Roullier.

    Companie de top în agribusiness

    Timac Agro România, societate specializată în nutriţie vegetală care propune fermierilor produse de calitate adaptate fiecărei culturi şi oricărui stadiu de vegetaţie, în vederea creşterii
    productivităţii. Timac Agro face parte din grupul Roullier care, de 57 de ani, urmează căile cele mai inovatoare și ambițioase, pentru a răspunde provocărilor alimentare mondiale. Grupul Roullier a înregistrat în 2015 o cifră de afaceri în creștere, de 3,14 miliarde euro și a atins un efectiv de 8.000 angajați, cu o prezență în 100 de țări, beneficiind de 77 de unități de producție. Grupul Roullier beneficiază de sprijinul a 400 de cercetători și ingineri în inovare.


    Te-ar mai putea interesa

    ANAF vinde la licitație ferma Elenei Udrea de 40 de hectare. Prețul de pornire pentru terenurile de la Nana Valentin Jecu, cultivator de usturoi, după tăierea subvenției: Vom ajunge de unde am plecat, să mâncăm usturoi chinezesc! Crescători de vaci sibieni, terorizați de ani de zile de o grupare care le fură animalele – seara trecută, hoții au intrat iar în ferme

    Ultimele știri

    Subvențiile fermierilor ar putea bloca tot bugetul UE. Europarlamentarii bat cu pumnul în masă Șefa de la Mediu despre revolta fermierilor din Lungulețu: ”Trebuie să declare câtă apă iau şi să plătească nişte sume modice” Fermierii îi cer președintelui Nicușor Dan să obțină de la Comisia Europeană mai multe fonduri pentru agricultură