• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • TOP 10 MOTIVE pentru a alege o COMBINĂ DEUTZ-FAHR!

    agrointeligenta.ro -

    Combinele Deutz-Fahr promit să fie revelația tehnologică a acestui an agricol. Poate nu așa de întâlnite în fermele românești pe cât ar trebui, aceste mașini agricole de recoltat vin cu o serie de avantaje pe care alte firme constructoare de combine greu le pot îndeplini ”la pachet”. Pornind de la un recoltat de calitate și continuând cu un preț foarte bun și consum mic în câmp, combinele Deutz-Fahr nu lasă loc pentru nemulțumire chiar și în cazul celor mai pretențioși fermieri.

    Firma Deutz-Fahr are o tradiție de peste 150 de ani în construcția de mașini agricole. În 1864, firma Fahr, componentă a grupului, producea deja echipamente de recoltat, iar în 1911 avea în producție de serie o secerătoare-legătoare pentru cereale. Evident că abia după Al Doilea Război Mondial s-au dezvoltat combinele, mai întâi cele tractate și apoi cele autofocusate, dar ceea ce este foarte important este faptul că firma Deutz-Fahr a investit foarte mult în cercetare și în dezvoltarea produselor, astfel că la ora actuală este prezentă pe piață cu trei game, trei familii de combine, de ultimă generație, cu motoare Tier VI final, care respectă ultimele norme de poluare și care, în principiu, au componente similare, doar că sunt capacități diferite și puteri diferite ale motoarelor”, a declarat pentru Agrointeligența – www.agrointel.ro Florin Neacșu, director general adjunct NHR Agroparteners (www.nhr.ro),  importator autorizat pentru România al maşinilor şi utilajelor agricole Deutz-Fahr.

    Agrointeligența – www.agrointel.ro vă prezintă 10 motive pentru care anul acesta, dacă vă cumpărați o combină, trebuie neapărat să analizați oferta de utilaje Deutz-Fahr din portofoliul NHR Agropartners.

    1. Combinele Deutz-Fahr oferă fermierului o recoltare de calitate.

    Se obțin boabe foarte curate, cu spărturi minime și cu corpuri străine minime. Este ceea ce fermierul are nevoie întrucât calitatea producției recoltate influențează și prețul la care aceasta este valorificată.

    2.Combinele Deutz-Fahr sunt accesibile ca preț.

    Astfel, prețurile mașinilor de recoltat de la Deutz-Fahr nu au concurență în acest moment pe piața românească dacă luăm în considerare și calitatea pe care o oferă. Mai mult, fermierii au la dispoziție o serie de facilități și sprijin pentru achiziția unei combine – începând de la 0% avans și 0% dobândă, continuănd cu prima rată ce poate fi achitată în iunie 2018 și încheind cu o perioadă de achitare de până la 7 ani. Totodată, în această lună, dealerul NHR Agroparteners a lansat și o ofertă specială pentru combina Deutz-Fahr C6205. Denumită ”Vedeta sezonului”, combina este disponibilă, cu tot cu heder, la prețul de 110.000 de euro fără TVA, ceea ce face ca aceasta să fie cea mai ieftină combină completă de pe piața utilajelor agricole din România!

    3. Există o combină Deutz-Fahr pentru fiecare fermă, fie că este vorba despre o fermă mare, mică sau mijlocie.

    La ora actuală, fermierii au la dispoziție trei game, trei familii de combine, de ultimă generație marca Deutz-Fahr.

    4. Consumul de motorină al combinelor Deutz-Fahr este foarte mic.

    Avantajul pentru fermierul român, de ce ar trebui să își procure o combină Deutz-Fahr, ar fi în primul rând, o eficiență foarte bună în ceea ce privește consumul de combustibil, cantitatea de combustibil pe tona de boabe recoltate și calitatea foarte bună a boabelor. Acest consum este, în condiții normale de lucru în câmp, de 1,5 litri de motorină la tona de boabe recoltate dacă vorbim despre combina Deutz-Fahr C9206, combina-amiral din portofoliul constructorului de utilaje, o combină cu un motor Mercedes de 8 litri, cu o putere nominală de 360 CP și o putere maximă de aproape 400 CP.

    5. Combinele Deutz-Fahr nu se lasă așteptate luni de zile și sunt livrate rapid.

    În acest an, pentru combinele pentru care dealerul NHR Agropartners desfășoară campanii de promovare este asigura un stoc ce face posibil ca timpul de așteptare să fie practic, doar cel necesar întocmirii actelor. Este un mare avantaj competitiv față de alte companii care comercializează combine noi, mașini agricole care sunt aduse din afara țării și care, astfel, implică un anumit timp de așteptare pentru agricultor, un timp mai mare sau mai mic…

    6. Deutz-Fahr a atins cele mai mari performanțe tehnologice cu noile game de combine.

    Toate reglajele sunt electrice, se pot face dintr-o simplă apăsare de buton din cabină, se poate regla atât turația bătătorului, ventilatorului de curățare sau a scuturătorilor, se poate regla distanța dintre bătător și contrabătător, atât în față, cât și în spate. Este un procedeu diferit de alte firme. În felul acesta se poate obține poziția optimă de lucru a bătătorului pentru ca să avem cât mai puține spargeri și treierul să se facă în cea mai mare parte în zona bătător-contrabătător. Dar pentru condiții de lucru mai dificile sau pe culturi de lucru îmburuienate, cu umezeală mai mare, combinele pot lucra în condiții foarte bune, pentru că sunt dotate cu o tobă suplimentară, acel turbo separator, care începe să facă separarea forțată a boabelor. Poziția turbo separatorului poate fi reglată în cinci poziții, în funcție de cultură și de starea culturii. La culturi uscate, unde nu este necesar, practic se ridică foarte mult față de contrabătătorul lui, astfel încât paiele trec nestingherite pe scuturător. Acest turbo separator poate crește capacitatea de lucru a combinei cu până la 20%, deci este un element foarte important.

    7. Service-ul combinelor Deutz-Fahr este rapid prin echipa de specialiști de la NHR Agropartners care rezolvă problemele tehnice chiar duminica.

    Dealerul – cunoscut fermierilor pentru seriozitatea sa și pentru că pune pe primul loc nevoile agricultorilor, este mereu pregătit să intervină. Echipele tehnice de la NHR Agropartners au experiența multor ani în agriucltura românească și știu cât de importantă este și o oră pierdută în timpul campaniei de recoltare! Și, bineînțeles, service-ul de calitate are la bază piese originale Deutz-Fahr! De precizat că transmisia acestor combine este concepută foarte simplu. Pe o parte a combinei este partea mecanică, pe cealaltă parte a combinei este partea hidraulică, astfel încât nu există aglomerație de curele, numărul de curele este foarte redus și posibilitatea de intervenție în cazul în care o curea trebuie întinsă sau trebuie înlocuită, se face foarte rapid și foarte simplu

    8. Combinele Deutz-Fahr asigură operatorului tot confortul necesar. 

    Cabinele combinelor Deutz-Fahr sunt spațioase, cu suprafață vitrată foarte mare, ceea ce asigură vizibilitatea optimă asupra întregii lățimi de lucru, asupra hederului. În afară de scaunul cu suspensie pneumatică, aer condiționat, geantă frigorifică pentru anumite alimente sau băuturi ale operatorului, aici avem și două ferestre, care dau spre buncăr, și prin care se poate urmări calitatea boabelor, dacă în buncăr ajung boabele curate. Există și posibilitatea montării unei camere video, care afișează pe monitor atât calitatea boabelor din buncăr, cât și alte funcții (de exemplu, urmărește tubul de decărcare, pentru că se întâmplă de multe ori, dintr-o simplă neatenție, în momentul deschiderii tubului să fie lovit de un obstacol).  De asemenea, în partea din spate a combinei, unde se face cuplarea căruciorului pentru heder, există o cameră video, astfel că operatorul poate să facă aceste operațiuni singur, fără să fie nevoie de un ajutor suplimentar.

    9. Toți parametrii recoltării pot fi monitorizați de către operator direct din cabina combinei Deutz-Fahr.

    Toate mașinile de recoltat Deutz-Fahr sunt dotate cu monitor de performanță, unde operatorul poate să își regleze parametrii de lucru și îi poate vizualiza în timpul lucrului, îi poate modifica. De asemenea, toate reglajele sunt electrice, se pot face dintr-o simplă apăsare de buton din cabină.

    10. Cu o combină Deutz-Fahr recoltezi fără bătăi de cap.

    În timp ce oferă fermierului vârful tehnologiei de recoltare, o mașină agricolă Deutz-Fahr face experiența lucrului foarte ușoară. Nu este nevoie de luni întregi de pregătire tehnică pentru a opera o Deutz-Fahr pentru că toate comenzile sunt gândite să fie ușor de utilizat, intuitive, conectate și poziționate în așa fel încât să nu pună probleme nici măcar atunci când orele petrecute în câmp se acumulează, la fel și oboseala.


    Te-ar mai putea interesa

    Vremea se schimbă brusc. Alertă meteo de ploi, vânt puternic și ninsori în 22 de județe Subvenții APIA la ovine/caprine, reguli finale: Berbecii cu origine și adeverința de la asociații – eliminate! Bursa cerealelor. Creșteri de preț la grâu, porumb și rapiță

    Ultimele știri

    România ar putea avea un laborator care să efectueze analizele pentru mierea din afara UE UCPR: Produsele avicole obținut în fermele din România sunt sigure din punct de vedere al sănătăţii Situație fără precedent în SUA: Gripă aviară depistată la vaci de lapte