• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • CEL MAI PUTERNIC TRACTOR McCormick, lansat și în România. Vezi ce poate face ”MONSTRUL” X8!

  Andreea Elefterie -

  O îmbinare perfectă între tehnologie, putere și stil. Așa este descris de specialiști tractorul McCormick X8, o mașină agricolă care vine să completeze gama de tractoare McCormick deja comercializată în România, spun reprezentanții APAN Agriculture Equipments, unic importator al brandului la noi în țară.

  Lansarea tractorului McCormick X8 în România a avut loc în cadrul ediției din acest an a Târgului Agriplanta unde, la standul APAN Agriculture Equipments, am avut ocazia să vorbim și Giancarlo Montanari din partea constructorului italian de mașini Agricole.

  McCormick este parte a grupului Agro Tractors, un producător italian de tractoare aflat în top 5 cei mai importanți producători din Europa. Suntem aici (în România – n.r.) și suntem foarte mândri să prezentăm împreună cu APAN Agriculture Equipments, care este importatorul nostru oficial pentru România, noul nostru model X8 care a fost lansat anul acesta la Hanovra, în Germania. Este pentru prima dată prezentăm acest tractor în România. Este un pas înainte pentru McCormick, pentru că lansând acest model pe piața din România, acoperim acum întreaga gamă de tractoare, care satisfac toate nevoile clienților. Mulțumesc pentru sprijinul acordat întregii echipe APAN Agriculture Equipments, o echipă extrem de experimentată. Datorită puterii companiei dată de sprijinul oferit de APAN, cu siguranță suntem brandul potrivit pentru clienții români”, ne-a declarat reprezentantul Giancarlo Montanari, Export Sales Manager ARGO Tractors.

  Un tractor perfect pentru ferme mari și medii

  Gama de tractoare X8 de la McCormick se poziționează în sectorul mașinilor agricole destinate fermelor mijlocii și medii.

  Sunt mai multe motive pentru care fermierii români ar trebui să aibă în vedere investiția într-un tractor marca McCormick. În primul rând, tractorul McCormick este un tractor la care sunt utilizate doar piese fabricate în Europa, sunt modele care sunt foarte mult timp testate înainte de a fi puse în piață și la care piesele, componentele folosite sunt de cea mai înaltă calitate. Astfel, acest lucru ne creează un avantaj. În privința tractorului X8, acesta este un tractor pentru fermele mari și medii din România. Acest tractor vine cu puteri de la 240 până la 310 CP. Poate fi utilizat în toate lucrările agricole și este un tractor cu transmisie Vario, cu motorizare FTP, în 6 cilindri, motor supraalimentat. Prețul este cel mai bun preț al unui produs de acest gen pe piața din România. Asta putem spune clar, fără niciun dubiu”, a declarat pentru Agrointeligența – www.agrointel.ro Sorin Dobrotă, Director Executiv APAN Agriculture Equipments.

  APAN Agriculture Equipments – angajamente respectate 100% în relația cu fermierii

  Performanțele și prețul foarte bun al tractoarelor McCormick nu sunt singurele avantaje de care beneficiază fermierii români. Foarte important, unicul importator al acestor mașini în țara noastră, APAN Agriculture Equipments vine cu o experiență mare pe piață și cu un angajament luat în fața fermierilor și respectat 100%: servisare promptă.

  Angajamentul nostru în fața fermierului este de intervenție din momentul apelului telefonic, în maxim 24 de ore. Angajament pe care, până acum, Apan Agriculture Equipments și l-a respectat în proporție de 100%”, întărește Sorin Dobrotă ”crezul” companiei APAN Agriculture Equipments în relația construită cu fermierii.

  Ținta: un loc în primele trei branduri de tractoare din România

  Odată cu intrarea pe piața din România a ultimului model de la McCormick, brandul de mașini agricole țintește un loc în primii trei jucători din țara noastră pe acest segment.

  McCormick este un brand apreciat, este un brand pentru care APAN Agriculture Equipments în acest moment luptă pentru a fi promovat în piața din România. Noi ne dorim să ajungem în primii 3 jucători din această piață, un obiectiv ambițios, știu, însă nu este imposibil, pentru că experiența pe care o avem, produsul care ne ajută fac ca acest lucru să fie posibil”, explică Sorin Dobrotă, Director Executiv APAN Agriculture Equipments.

  Pentru a lua legătura cu reprezentanții APAN Agriculture Equipments, puteți accesa site-ul www.mccormick-apan.ro, e-mail: contact@mccormick-apan.ro sau puteți suna direct la 074.208.9242


  Te-ar mai putea interesa

  Meteo: Ninsori și lapoviță în toată țara, cu depuneri de polei și vânt puternic până vineri Tranșa a doua din subvenția APIA. Sumele care intră în conturile fermierilor Colinde de Crăciun în versuri. Top 10 cele mai frumoase colinde românești

  Ultimele știri

  APIA – anunț oficial pentru fermierii care nu au luat niciun leu din subvenție! AGROTAIFAS cu Ana-Maria Andrei | S.2 EP. 6 | AUREL SIMION Schemă de 20.000.000 euro/beneficiar, prelungită până la 15 ianuarie. Cine beneficiază de bani