Furaje, seminţe, îngrăşăminteŞtiri agricole

IMPORTANT! Produsele SCORE 250 EC și RIDOMIL GOLD MZ 68 WG de la SYNGENTA, reomologate

Foto: www.gadgetreport.ro

Anunț important pentru producătorii agricoli! Compania Syngenta informează fermierii cu privire la reomologarea produsului SCORE 250 EC și a produsului RIDOMIL GOLD MZ 68 WG.

În urma procesului de reomologare a produsului SCORE 250 EC, au intervenit câteva modificări legate de utilizarea produsului. Astfel, la cultura de rapiță, produsul SCORE 250 EC nu mai este omologat la Sclerotinia sclerotiorum și Botrytis cinerea.

La cultura mărului, doza omologată a fost modificată la 0,2 l/la iar timpii de pauză de la ultima aplicare și până la recoltare au fost modificați astfel pentru următoarele culturi: Cireș – 14 zile, Cais și Piersic- 7 zile, Căpșun – 3 zile, Măr – 28 zile, Rapiță pentru ulei – 3 zile, Sfeclă de zahăr – 28 zile, Tomate – 7 zile și Visin -7 zile.

În urma procesului de reomologare a produsului RIDOMIL GOLD MZ 68 WG, au intervenit câteva modificări în utilizarea produsului. Printre aceste modificări Syngenta menționează retragerea utilizării produsului la cultura de soia.

Compania Syngenta recomandă citirea atentă a etichetei fiecărui produs înainte de utilizare. 

”Menționăm că acest anunț nu este un act de informare legislativă și nici o opinie legală cu privire la informațiile pe care le conține. Acest document nu înlocuiește și nici nu suplinește obligația terților de a se informa și de a se conforma cu dispozițiile legale aplicabile activitățillor pe care le desfășoară”, este mesajul companiei către fermieri.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu