• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • CEI MAI BUNI HIBRIZI DE RAPIȚĂ: Răsfoiește și descarcă AICI CATALOGUL PIONEER 2017!

  agrointeligenta.ro -

  Genetica Pioneer pentru fermierii care vor să obțină producții de vârf la cea mai profitabilă cultură – rapița! Producătorul de sămânță a lansat oficial Catalogul cu hibrizi de rapiță disponibili pentru campania de toamnă din acest an, iar Agrointeligența vă oferă posibilitatea de a răsfoi acest catalog înainte ca el să vă parvină prin intermediul reprezentanților zonali ai Pioneer. 

  Catalogul Rapiță 2017 de la Pioneer include nu doar prezentările complete ale celor opt hibrizi pe care îi puteți comanda, dar și care sunt programele care vă ajută să vă protejați cultura în cazul în care ea nu răsare din cauza secetei. Mai mult, catalogul include informații utile din partea specialiștilor pentru tehnologia pe care ar trebui să o urmați, cele mai eficiente tratamente sau care sunt semnele la care să fiți atenți pe tot parcursul culturii. Foarte important, aveți mărturiile fermierilor care au cultivat fiecare hibrid Pioneer, dar și producțiile la hectar ce s-au obținut în diferitele regiuni ale țării, în condiții de fermă.

  Catalogul a fost lansat în acest sezon. Este un material ce se găsește atât printat, care este la dispoziția dumneavoastră prin distribuitorii noștri, prin promotorii noștri cu care se semnează în aceste zile oferta. Pentru cei la care nu a ajuns oferta printată, vă invităm să intrați pe site-ul Pioneer unde îl veți găsi în format electronic”, ne-a declarat Maria Cîrjă, Marketing Manager Pioneer România și Republica Moldova.

  Pentru a descărca integral Catalogul Rapiță 2017 al companiei Pioneer, accesați www.pioneer.com/ro/catalog_rapita2017

  Catalogul de rapiță 2017, pe lângă foarte multe informații tehnice și agronomice de care fermierul are nevoie să știe când decide să cultive rapiță, conține și descrierea a opt hibrizi Pioneer. Dintre aceștia, patru hibrizi sunt produse lansate anul trecut PT234 și PT225, iar doi dintre cei patru sunt în primul an de vânzare. Este vorba despre hibrizi de înaltă performață de producție: PT264 și PT271. Acest cvartet de patru hibrizi este artileria noastră grea cu care am plecat la luptă în acest sezon. Acești patru hibrizi nu au doar performanțe de producție îmbunătățite, dar au o toleranță la Sclerotinia mult mai mare decât vechea gamă pe care o cunoșteam din anii anteriori, o uniformitate extraordinară a culturii, iar această uniformitate este dată de o lăstărire uniformă în primele faze de vegetație. Această lăstărire uniformă de la bază are în continuare ca efect o înflorire uniformă și o maturare uniformă a silicvelor, ceea ce face ca în momentul în care recoltăm să nu avem silicve verzi sau mai puțin maturate în masa de semințe. Acești patru hibrizi reprezintă vârful de lance al ofertei noastre și considerăm că oferta pe care o avem în acest an este una de înaltă performanță de producție, dar și de înaltă performanță a parteneriatului pe care noi ni-l dorim cu fermierul care trebuie să câștige bani. Considerăm că această cultură și hibrizii noștri le vor aduce profit și în continuare”, a mai spus Maria Cîrjă pentru Agrointeligența – www.agrointel.ro.

  În afară de cea mai bună genetică pentru cultura de rapiță, fermierii care aleg sămânța Pioneer și o comandă din timp beneficiază de o asigurare gratuită contra secetei.

  Campania 2017 Cultivă Rapiță fără pierderi a început și se derulează în toată țara. Colegii mei contractează deja sămânța de rapiță. Este o campanie care, credem noi, este cea mai bună ofertă de pe piață la acest moment. De ce? Pentru că fermierii care vor cumpăra minim 20 de saci din minim doi hibrizi de rapiță vor avea acces la ceea ce se numește asigurare la secetă. Mai exact, dacă semnează voucherul cu colegul meu până la data de 31 iulie, seamănă până cel târziu 15 septembrie și cultura nu răsare sau este afectată de secetă imediat după răsărire, respectivul fermier va fi compensat 100% cu valoarea seminței implicată pe suprafața afectată de secetă. Mai exact, nu va plăti sămânța respectivă. Dacă același fermier cumpără între 50 și 100 de saci de rapiță va primi adițional 8% din volumul respectiv sămânță de floarea-soarelui gratuit. Dacă va cumpăra mai mult de 100 de saci de rapiță, va primi 10% din volumul respectiv floarea-soarelui gratuit. Această a doua parte a ofertei noastre este unică și ne dorim să fim cât mai aproape de fermierii noștri, să preluăm o parte din pierderea pe care ar avea-o în cazul în care cultura va fi afectată de secetă”, ne-a vorbit managerul de marketing al Pioneer despre oferta de care fermierii pot profita până la finele lunii.

  Recomandarea Pioneer pentru fermierii care cultivă rapiță este să opteze pentru un semănat timpuriu, chiar și pe uscat pentru a lăsa plantei timpul necesar să se dezvolte corespunzător până la intrarea în iarnă. ”Îndemn fermierii car eîși doresc să cultive rapiță să înceapă semănatul în august, cu 15 august putem să semănam chiar dacă nu este umiditatea necesară germinării în sol. Semănăm pentru că atunci când vor veni ploile, sămânța să fie în pământ. Dacă stăm și așteptăm ploaia, riscăm să semănăm foarte târziu, iar riscul semănatului târziu îl reprezintă faptul că planta efectiv nu mai are timpul necesar să își formeze cele opt frunze de care are nevoie pentru a trece în siguranță peste iarnă”, este mesajul Pioneer pentru agricultorii care vor cultiva rapiță de toamnă.

  Pentru a descărca integral Catalogul Rapiță 2017 al companiei Pioneer, accesați www.pioneer.com/ro/catalog_rapita2017

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Lebosol®-Mix Rapiță și Floarea-soarelui SC – Pentru creșterea rezistenței la iernare a rapiței Ministrul Adrian Oros anunță că legislația pentru atribuirea pășunilor va fi modificată! GEST DE SOLIDARITATE! Un fermier donează 25 de tone de porumb unui tânăr crescător de animale lovit de secetă!

  Ultimele știri

  Ce face fermierul Emil Constantea pentru a obține furaje de cea mai bună calitate! BANII SUNT ÎN CONTURI! Fermierii care au încasat subvenția integrală pe acest an! ”Două Valuri” – singurul soi românesc de lavandă ornamentală. Crește mai rapid și are o culoare intensă!

  Căutare în articole