• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • HORIA-VICTOR HĂLMĂJAN se alătură GRUPULUI AGROINTELIGENȚA. Vedeți ce alte noutăți vă pregătim!

  agrointeligenta.ro -

  Grupul Agrointeligența, numărul 1 în informarea fermierilor: Horia-Victor Hălmăjan se alătură echipei Agrointeligența și va realiza proiectul AGROschepsis.

  Agrointeligența se prezintă în fața fermierilor și reprezentanților companiilor de agribusiness cu noutăți importante, utile și interesante. De astăzi, platforma noastră media se numește Grupul Agrointeligența și are în componență patru entități. Vlad Macovei, fondatorul Agrointeligența, va fi președintele Grupului, iar Oana Timar va coordona activitățile editoriale din poziția de redactor-șef.

  Cele patru entități ale Grupului Agrointeligența sunt:

  Agrointeligența.ro – Cel mai citit site de agricultură www.agrointel.ro
  Agrointeligența ÎN DIRECT – Revoluția televiziunii agricole pe Facebook și Internet
  Almanahul Agrointeligența – Reinventăm presa tipărită pentru agricultori
  Asociația Agrointeligența – Totul pentru binele fermierilor.

  Suntem extrem de bucuroși și onorați ca primul anunț din partea noii noastre structuri, Grupul Agrointeligența, să fie parteneriatul cu Horia-Victor Hălmăjan. Reputatul specialist în științele agricole va realiza rubrica AGROschepsis, o tabletă de know-how agricol cu valoare adăugată maximă care va fi găzduită de Agrointeligența.ro – Cel mai citit site de agricultură www.agrointel.ro”, a spus Vlad Macovei, președintele Grupului.

  Textele din AGROschepsis vor putea fi citite în fiecare zi de luni, la prima oră a dimineții și, dacă evenimentele și calendarul agricol le impun, va exista și o ediție specială.

  Mulțumesc pentru oportunitatea de a mă putea adresa celei mai mari comunități virtuale de fermieri și specialiști din companiile de agribusiness. Vom avea lucruri importante de discutat și vă stau la dispoziție pentru sugestii și comentarii”, a spus, la rândul său,dr. ing. Horia-Victor Hălmăjan, Senior Editor Agrointeligența și Conferențiar USAMV București, Facultatea de Agricultură – Departamentul Științele Plantelor.

  Citiți și:

  De ce AGROschepsis?

  Horia-Victor Hălmăjan, împreună cu Vlad Macovei vor lucra și la un nou proiect editorial, Almanahul Agrointeligența care va înlocui actuala publicație lunară cu același nume.

  Agrointeligența este platforma media integrată de agricultură cu cea mai mare audiență certificată. Fondat în 2012, www.agrointel.ro este cel mai citit site de agricultură din online-ul românesc cu o cotă de piață de 55% și cu o audiență medie lunară de 1.000.000 de vizite în 2017. Agrointeligența este singura publicație gratuită non-corporate de agricultură, al cărei tiraj este, din 2017, auditat BRAT. Agrointeligența ÎN DIRECT este cea mai vizionată emisiune de agricultură din social-media românească, cu un jurnal zilnic de știri pe Facebook, la orele 20:00. Studioul de producție Agrointeligența realizează filmări, inclusiv în regim live, pentru fermieri și companiile de agribusiness.


  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Ovidiu Săvâșcă, APIA Mureș: Fermierii persoane fizice nu mai au nevoie de adeverința de la Primărie! ANSVSA: Se interzice fermierilor să mai administreze tratamente la animale fără supraveghere veterinară! Rulote cumpărate de o asociație pentru ca fermierii să își poată vinde brânza sau mieii de Paște!

  Ultimele știri

  Despăgubirile la culturile de primăvară, în Parlament. Asociația Forța Fermierilor cere o lege pentru plata fermierilor! Pallas™ si Floramix ™ – cele mai performante și utilizate erbicide pentru controlul buruienilor graminee problemă din cultura de grâu! Asociația Forța Fermierilor îi cere Ministrului Agriculturii să organizeze o dezbatere privind situația din zootehnie!