AGROSCHEPSISŞtiri agricole

HORIA-VICTOR HĂLMĂJAN se alătură GRUPULUI AGROINTELIGENȚA. Vedeți ce alte noutăți vă pregătim!

Grupul Agrointeligența, numărul 1 în informarea fermierilor: Horia-Victor Hălmăjan se alătură echipei Agrointeligența și va realiza proiectul AGROschepsis.

Agrointeligența se prezintă în fața fermierilor și reprezentanților companiilor de agribusiness cu noutăți importante, utile și interesante. De astăzi, platforma noastră media se numește Grupul Agrointeligența și are în componență patru entități. Vlad Macovei, fondatorul Agrointeligența, va fi președintele Grupului, iar Oana Timar va coordona activitățile editoriale din poziția de redactor-șef.

Cele patru entități ale Grupului Agrointeligența sunt:

Agrointeligența.ro – Cel mai citit site de agricultură www.agrointel.ro
Agrointeligența ÎN DIRECT – Revoluția televiziunii agricole pe Facebook și Internet
Almanahul Agrointeligența – Reinventăm presa tipărită pentru agricultori
Asociația Agrointeligența – Totul pentru binele fermierilor.

Suntem extrem de bucuroși și onorați ca primul anunț din partea noii noastre structuri, Grupul Agrointeligența, să fie parteneriatul cu Horia-Victor Hălmăjan. Reputatul specialist în științele agricole va realiza rubrica AGROschepsis, o tabletă de know-how agricol cu valoare adăugată maximă care va fi găzduită de Agrointeligența.ro – Cel mai citit site de agricultură www.agrointel.ro”, a spus Vlad Macovei, președintele Grupului.

Textele din AGROschepsis vor putea fi citite în fiecare zi de luni, la prima oră a dimineții și, dacă evenimentele și calendarul agricol le impun, va exista și o ediție specială.

Mulțumesc pentru oportunitatea de a mă putea adresa celei mai mari comunități virtuale de fermieri și specialiști din companiile de agribusiness. Vom avea lucruri importante de discutat și vă stau la dispoziție pentru sugestii și comentarii”, a spus, la rândul său,dr. ing. Horia-Victor Hălmăjan, Senior Editor Agrointeligența și Conferențiar USAMV București, Facultatea de Agricultură – Departamentul Științele Plantelor.

Citiți și:

De ce AGROschepsis?

Horia-Victor Hălmăjan, împreună cu Vlad Macovei vor lucra și la un nou proiect editorial, Almanahul Agrointeligența care va înlocui actuala publicație lunară cu același nume.

Agrointeligența este platforma media integrată de agricultură cu cea mai mare audiență certificată. Fondat în 2012, www.agrointel.ro este cel mai citit site de agricultură din online-ul românesc cu o cotă de piață de 55% și cu o audiență medie lunară de 1.000.000 de vizite în 2017. Agrointeligența este singura publicație gratuită non-corporate de agricultură, al cărei tiraj este, din 2017, auditat BRAT. Agrointeligența ÎN DIRECT este cea mai vizionată emisiune de agricultură din social-media românească, cu un jurnal zilnic de știri pe Facebook, la orele 20:00. Studioul de producție Agrointeligența realizează filmări, inclusiv în regim live, pentru fermieri și companiile de agribusiness.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


3 comentarii

  1. În sfârșit acest site va avea legătură și cu inteligența ! Până acum ați publicat o groază de aberații venite clar din neștiință ca să nu mai zic de o minimă și decentă documentare…SUCCES !!!

  2. Va multumesc pentru mesaj. Provenit din greaca moderna,cuvantul schepsis (prezent in dictionarele romanesti cel putin din 1929), inseamna conform DEX 09 minte, pricepere, judecată; perspicacitate. Ne vom stradui sa fie asa.

  3. Buna ziua,felicitari pentru
    activitatea dumneavoastra!
    V as ruga pe viitor daca se poate sa nu mai folositi termenii cum ar fi “agro schepsis”s au “know how”deoatece cred ca este o pagina pentru informarea agricultorilor,adica sa fie pe intelesul tuturor.
    Va multumesc.

Scrie un comentariu