IMPORTANTŞtiri agricoleStrategii de afaceriUtilaje și tehnologii

GEOFOLIA: SOLUŢIA COMPLETĂ PENTRU MANAGEMENTUL FERMEI!

Grupul Isagri aduce inovaţii în agricultură încă din anul 1983 şi nu se opreşte aici. Isagri România lansează un nou produs, Geofolia, destinat să aducă un plus agriculturii din România. Geofolia este un program de management agricol, fiind o aplicaţie nouă, modernă şi simplă de utilizat, ce permite accesarea datelor necesare de pe computer, smartphone sau tabletă.

Geofolia îmbină uşurinţa în utilizare cu tehnologia de ultimă generaţie, crescând astfel productivitatea din fermă. Aplicaţia este adaptabilă pentru orice tip de fermă, oferă libertate şi confort, putând fi utilizată atât de la birou cât şi din câmp.

Disponibil în cloud sau local

Geofolia oferă libertatea agricultorului de a alege modalitatea de lucru: în cloud, accesând datele de oriunde; în local, de pe un singur calculator.

Cartografia 3D

Geofolia este un instrument de cartografie foarte puternic care permite agricultorilor să gestioneze terenurile cu uşurinţă datorită unui meniu de lucru intuitiv. Ortofotoplanurile sunt integrate în Geofolia, oferind o vizualizare interactivă a parcelelor culturale, cadastrale şi a limitelor administrative.

Ergonomie

Programul propune o modalitate diversificată de operare şi consultare prin calendare, tabele intuitive, planuri cartografice, pictograme atractive şi un meniu dinamic.

Multi exploataţie

Geofolia se adaptează perfect pe structura oricărei ferme. Această funcţie oferă posibilitatea de a gestiona separat sau la comun mai multe structuri juridice.

Multi – user

Cu această opţiune pot avea acces simultan la program mai mulţi utilizatori, precum inginerul, patronul, consultantul, sau chiar şi contabilul. Pentru fiecare angajat se pot aloca diferite drepturi de utilizare.

Mobilitate

Orice agricultor poate consulta şi introduce datele necesare din câmp. Centralizarea şi consultarea nu au fost niciodată mai uşoare.

Rapoarte integrate

Printr-un singur click se pot accesa toate rapoartele de care un fermier are nevoie. Rapoartele administrative oferă siguranţa şi controlul exploataţiei.

Geofolia corporate

O soluţie uşoară şi modernă de consultanţă tehnică prin care fermierii pot fi ajutaţi de către producătorii şi distribuitorii de inputuri să îşi amelioreze productivitatea.

Cu Geofolia costurile sunt întotdeauna sub control iar activităţile din fermă sunt monitorizate îndeaproape. Creată cu cele mai noi tehnologii, Geofolia dispune de caracteristici agronomice uşor de utilizat, o bază de date cu inputuri actualizată periodic şi rapoarte specifice pentru a satisface toate nevoile unei afaceri.

Isagri intră în era digitală a agriculturii cu Geofolia oferind o soluţie informatică de ultimă generaţie şi un serviciu profesional prin care sprijină agricultura din România şi peste cei 135.000 de clienţi din toată lumea.

Pentru mai multe detalii despre Geofolia, accesați www.isagri.ro sau sunați la 021.555.33.50


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!