• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • ANUNȚ DE LA ANM! Ce se întâmplă cu VREMEA ÎN ZILELE URMĂTOARE!

  agrointeligenta.ro -

  Vremea se schimbă radical începând de luni. Meteorologii anunță care este prognoza meteo pentru începutul săptămânii viitoare și tendințele pentru a doua jumătate a acestei perioade

  Prognoza meteo pentru ziua de duminică. Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 35 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării şi cele mai scăzute în nordul litoralului, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 şi 20 de grade. În vest, nord şi centru, cerul se va înnora treptat, iar în a doua parte a zilei şi noaptea vor fi averse, descărcări electrice şi condiţii de grindină. Izolat cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp. În restul teritoriului, cerul va fi variabil la senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale, în special în Banat, Crisana şi la munte.

  Prognoza meteo pentru ziua de luni. Vremea se va răci faţă de ziua anterioară, mai ales în vestul, nordul şi centrul ţării, unde valorile termice se vor situa în jurul celor climatologic specifice datei, iar în celelalte regiuni acestea se vor menţine peste mediile multianuale. Ziua, cerul va fi variabil, mai mult senin în regiunile extracarpatice, iar noaptea va prezenta înnorări temporare şi pe arii restrânse, îndeosebi la deal şi la munte, se vor semnala averse şi posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade în Dealurile de Vest şi în Maramureş şi 33 de grade în sud-estul teritoriului, iar cele minime se vor situa între 3 grade în depresiuni şi 21 de grade pe litoral.

  Prognoza meteo pentru ziua de marți. În regiunile vestice, sudice şi sud-estice vremea se va menţine caldă, iar în rest, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros şi vor fi averse şi descărcări electrice, local în nordul, nord-estul şi centrul ţării şi în zonele de deal şi de munte şi izolat în rest. Mai ales în cursul zilei, vântul va avea intensificări locale, cu vitezele cele mai mari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade în estul Transilvaniei şi 32 de grade în sudul Munteniei. Temperaturile minime se vor încadra între 8 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 20 de grade pe litoral.

  Tendințe meteo pentru ziua de miercuri – Vremea va deveni în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza şi noaptea când local vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade în Dealurile de Vest şi 31 de grade în zona de câmpie a Munteniei, iar cele minime între 9 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi în nord-vestul ţării şi 20 de grade pe litoral.

  Tendințe meteo pentru zilele de joi, vineri și sâmbătă. Vremea se va răci în toate regiunile şi va deveni răcoroasă. Îndeosebi în prima parte a intervalului, va ploua în cea mai mare parte a ţării.


  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Alertă emisă de ANM! Avertizare meteo de ninsori și vânt puternic care poate atinge 70 km/h! Ultima oră de la ANM! Alertă în vigoare de viscol puternic, ninsori și vizibilitate redusă! Prognoza meteo de la ANM. Cum va fi vremea în următoarele săptămâni!

  Ultimele știri

  Ovidiu Săvâșcă, APIA Mureș: Fermierii persoane fizice nu mai au nevoie de adeverința de la Primărie! Despăgubirile la culturile de primăvară, în Parlament. Asociația Forța Fermierilor cere o lege pentru plata fermierilor! Pallas™ si Floramix ™ – cele mai performante și utilizate erbicide pentru controlul buruienilor graminee problemă din cultura de grâu!