IMPORTANTŞtiri agricoleStrategii de afaceri

EXCLUSIV. Cine va conduce GIGANTUL DOWDUPONT în România! PREȘEDINTELE la nivel mondial al NOII COMPANII le-a vorbit FERMIERILOR ROMÂNI!

Mișcare în forță pe piața inputurilor agricole din România. Trei business-uri care operau până acum de sine stătător s-au reunit într-o singură entitate care își propune să domine agribusiness-ul atât în zona de semințe cît și în zona de protecție a plantelor.

Jim Collins

Astăzi în prezența președintelui DowDuPont, Jim Collins, a fost anunțată structura de conducere pentru România a celor trei branduri unite: Dow, DuPont și Pioneer. Astfel, Jean Ionescu va fi Country Manager iar Maria Cîrjă va ocupa poziția de Marketing Manager. Cei doi au coordonat în ultimii ani afacerea Pioneer în România.

Jean Ionescu
Maria Cîrjă

Pentru divizia de semințe, Cosmin Ciobotaru va fi Sales Manager iar pentru ”Crop Protection”, Iulia Nicola.

Cosmin Ciobotaru
Iulia Nicola (foto: www.zi-de-zi.ro)

Președintele DowDuPont s-a adresat astăzi, luni – 18 septembrie, fermierilor români de top într-o întâlnire extrem de interesantă și productivă, moment în care a fost anunțată și echipa de conducere.

Jim Collins a fost însoțit de top-managementului DowDuPont: Tim Glenn, vicepreședinte Seed Platform, Debra King – vicepreședinte IT și Igor Teslenko, Central & Eastern Europe Leader.

Vă reamintim că pe data de 27 martie 2017, Comisia Europeană a autorizat, condiționat, fuziunea giganților americani ai chimiei Dow si DuPont. Această tranzacție a dat naștere unui gigant de 130 de miliarde de dolari în capitalizare bursieră.

Citiți mai mult despre impactul DowDuPont în rândul fermierilor români:

PIONEER, DUPONT ȘI DOW, echipă comună de vânzări de la 1 septembrie


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu