RECOMANDĂRIŞtiri agricole

CONGRESUL NAȚIONALA FERMIERULUI ROMÂN: Peste 700 de agricultori din toată țara au participat LA EVENIMENTUL RODBUN LA BUCUREȘTI!

Aflat la a treia ediție, Congresul Naționala Fermierului Român – eveniment sub egida Rodbun Grup (producător și distribuitor de inputuri la nivel național) organizat la standarde impresionante, a reușit să atragă peste 700 de fermieri la Rin Grand Hotel din București, în data de 25 octombrie, miercuri. 

Destinat producătorilor agricoli din toată țara, Congresul Naționalei Fermierului Român, a demonstrat nivelul înalt de implicare al celei mai mari comunități din branșă. Alături de aceștia, au participat și distribuitori din domeniul agro, producători de inputuri și utilaje agricole, asiguratori, reprezentanți ai băncilor și alți parteneri implicați în business-ul agro.

Pe lângă ultimele noutăți în materie de agricultură, s-au expus servicii speciale pentru cultivatori (contractul de farming, asigurări agro, carburanți), dar și produse de top, care pot face diferența în sens calitativ și cantitativ la nivel de producție (Biohumussol, Fertillo, Fertilland, soiuri premium de mazăre și lucernă).

S-au decernat 16 premii SuperFarmer pentru cei mai productivi fermieri, cu rezultate record în statisticile regionale, la grâu, orz, triticale și mazăre, toate reprezentând produse Genetica Premium, marca Rodbun.

A urmat o petrecere fulminantă cu artiști celebri precum Taraful din Clejani, până în dimineața zilei de 26 octombrie, când autocarele Rodbun au preluat participanții pentru a-i transporta către INDAGRA, cea mai mare expoziție din domeniul agriculturii, aflată la cea de-a XXI-a ediție.

Evenimentul RodBun a fost transmis live pe Facebook și pe site-ul www.agrointel.ro.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!