Prognoze meteoŞtiri agricole

PROGNOZA METEO. Cum va fi VREMEA PÂNĂ MIERCURI!

Prognoza meteo pentru începutul celei de-a doua săptămâni din luna noiembrie. Începând de astăzi, luni – 6 noiembrie, și până miercuri, 8 noiembrie, cerul va fi mai mult noros, însă temperaturile vor fi destul de ridicate pentru data din calendar, urmând să ajungă chiar şi până la 17 grade Celsius.

Luni, în regiunile sudice și de răsărit, înnorările vor persista, în cea mai mare parte a timpului și, pe arii restrânse, vor fi ploi slabe sau burniță, iar în zona Carpaților Meridionali și de Curbură, posibil, fulguieli. În restul teritoriului, cerul va fi variabil. Mai ales la începutul zilei și noaptea, în zonele joase de relief din centru, sud și est, local, se va semnala ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în Banat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 și 17 grade, iar cele minime între -2 și 10 grade.

Marți, în regiunile din estul, sudul și sud-vestul țării, nebulozitatea va persista și izolat vor fi ploi slabe sau burniță. În restul teritoriului cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în sudul Banatului și în Oltenia. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 11 și 17 grade, iar cele minime între -1 și 10 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, în zonele joase de relief, va fi ceață.

Miercuri, în sudul și în estul țării, vremea va fi în general închisă, iar în celelalte regiuni, cerul va fi temporar noros. Va ploua – în cursul zilei, mai ales în Banat și în Oltenia, iar noaptea, local, și în restul teritoriului, timp în care, în zona montană înaltă, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla în general moderat, iar la munte, în Banat și pe arii mai restrânse în celelalte zone, va avea unele intensificări. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 9 și 15 grade, iar cele minime între 2 și 10 grade.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu