IMPORTANTŞtiri agricole

AGROINTELIGENȚA acordă PREMIILE ANULUI în agricultură: Gala Trofeelor SUPER-FERMA ROMÂNIEI!

Grupul Agrointeligența-BTvideo în parteneriat cu Mediafax organizează pe marți, 12 decembrie 2017, începând cu orele 18.00, în București, la Hotel Marriott, cel mai important eveniment de premiere al anului în industria agro-alimentară românească.

Pentru a marca un an 2017 excepțional pentru agricultura și industria alimentară, Gala Trofeelor Super-Ferma României și Super-Hrana României, va fi cea mai mare și de impact gală de premiere organizată până acum în România, în cele două domenii de activitate. Evenimentul va fi comun pentru ambele sectoare, pentru a sublinia cât de importantă este integrarea agriculturii cu industria alimentara și pentru a oferi un moment festiv de cea mai înaltă ținută celor care fac diferența și aduc valoare adăugată.

Viitorul satului românesc

Moderatorii acestui eveniment de top vor fi Dorin Oancea, directorul editorial Mediafax și Vlad Macovei, președintele Grupului Agrointeligența. În sală vor fi prezenți cei mai importanți fermieri și producători alimentari din România, precum și reprezentanți ai companiilor care oferă produse și servicii în aceste sectoare.

Îi vom premia pe jucătorii relevanți din zona de agribusiness și food-industry care au influențat decisiv activitatea în aceste sectoare în anul 2017. Paleta de premiați va fi foarte largă, de la fermieri și investitori în industria alimentară, la companii de agribusiness, retaileri sau alți furnizori de produse și servicii. Cu ocazia acestui eveniment vom lansa doua teme de discuții, care vor fi dezvoltate în conferințe ulterioare organizate de Mediafax și Agrointeligenta, și anume: ”Viitorul satului românesc” și ”Cum aducem mâncare românească pe mesele românilor”. Vă așteptăm cu drag alături de noi”, a spus Vlad Macovei.

Cei interesați să participe la eveniment se pot înscrie GRATUIT aici: https://goo.gl/forms/sTBY0TptwSJLhYEO2

Cei interesați de parteneriate pentru eveniment pot scrie aici: [email protected]


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


1 comentariu

Scrie un comentariu