RECOMANDĂRIŞtiri agricole

FEDERAȚIA NAȚIONALĂ PRO AGRO își caută DIRECTOR EXECUTIV! Ai experiență? TRIMITE-ȚI CV-UL!

Schimbare importantă la început de an pentru Federația Națională Pro Agro! Prin intermediul unui comunicat de presă, organizația condusă fermierul Emil Dumitru în calitate de președinte anunță că vrea să organizeze o selecție transparentă pentru poziția de director executiv rămasă liberă după plecarea lui Florentin Bercu.

Federatia Națională Pro Agro ține să-i mulțumească domnului Brecu Florentin pentru activitatea desfășurată în calitatea de director executiv în cei 6 ani de activitate, în care a pus în aplicare deciziile conducerii de reprezentare a intereselor producătorilor din agricultură, industria alimentară și serviciile conexe din România”, se arată în comunicatul de presă remis Agrointeligența – www.agrointel.ro.

Conform documentului Pro Agro, secretariatul executiv a fost coordonat de Florentin Bercu de la înființarea federației și până în prezent, când acesta a decis să accepte o nouă provocare.

Domnul Bercu Florentin este unul dintre cei care au contribuit la dezvoltarea Federației Naționale Pro Agro, motiv pentru care îi mulțumim și îi urăm succes în cariera pe care o va urma”, spun reprezentanții Pro Agro.

În premieră, organizația care reprezintă interese ale producătorilor atât din sectorul vegetal, cât și din zootehnie și industrie alimentară, anunță că poziția lăsată liberă de Florentin Bercu va fi ocupată în mod transparent.

Federația Pro Agro oferă șansa în mod transparent unei cariere de coordonare a aparatului executiv pesoanelor interesate să accepte o astfel de provocare și lansează public invitatia de a trimite cv-ul pentru funcția de director executiv pe adresa federației [email protected]”, se arată în comunicatul Federației Naționale Pro Agro.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!