Ştiri agricoleSubvenţii APIA 2018

APIA OFICIAL: CUANTUMURILE pentru AJUTOARELE NAȚIONALE TRANZITORII VEGETAL și ZOOTEHNIE!

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) anunță oficial! O veste importantă pentru fermieri a fost comunicată astăzi, 16 ianuarie, prin intermediul unui comunicat remis pentru Agrointeligența-www.agrointel.ro.

APIA îi informează pe fermieri că în urma publicării în Monitorul Oficial a Hotărârii de Guvern nr. 7/2018 pentru aprobarea plafoanelor alocate ajutoarelor naţionale tranzitorii în sectorul vegetal pentru anul de cerere 2017 s-au stabilit cuantumurile aferente Campaniei 2017.

Iată cuantumurile pentru ajutoarele naţionale tranzitorii în sectorul vegetal (ANT), dar şi cele aferente ajutoarelor naţionale tranzitorii în sectorul zootehnic (ANTZ) stabilite în conformitate cu Hotărârea de Guvern nr.701/2017:

Plăţile pentru ajutoarele naţionale tranzitorii în sectorul vegetal şi zootehnic se fac în lei, la cursul de schimb de 4,5993 lei pentru un euro, stabilit de Banca Centrală Europeană la data de 29 septembrie 2017.

Reamintim că cititorii Agrointeligența-www.agrointel.ro au aflat încă de duminică, 14 ianuarie, în premieră ce sume vor primi pentru ANT-uri în 2017, direct de la ministrul agriculturii, Petre Daea.

Citiți și:

EXCLUSIV! ANT-urile pentru BOVINE 2018: Sumele de la APIA pe cap de VACĂ DE LAPTE ȘI VACĂ DE CARNE!

ANUNȚ URIAȘ pentru TOȚI OIERII! S-a stabilit SUBVENȚIA PE CAP DE OAIE pe care o iau TOȚI CRESCĂTORII!

EXCLUSIV! SUBVENȚII APIA. Cuantumul ANT 1: 16 EURO/HA. Aflați și RESTUL SUMELOR pe SUPRAFAȚĂ!

VESTEA care o să ÎI BUCURE PE TOȚI FERMIERII! APIA poate începe PLĂȚILE!

VESTE EXCELENTĂ! SUBVENȚIA care INTRĂ LA PLATĂ din ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


1 comentariu

Scrie un comentariu