Ştiri agricoleSubvenţii APIA 2018

N-ați luat toată SUBVENȚIA PE PĂȘUNE? Iată EXPLICAȚIA!

Un număr mare de fermieri care au cerut subvenții pentru pășuni sunt nemulțumiți. Ei spun că nu au primit toți banii pentru suprafața declarată la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură.

Agrointeligența – www.agrointel.ro vă spune care ar putea fi motivul pentru care nu ați încasat plata integrală pentru acel teren la care ați făcut dovada legală la APIA.

O parte din teren nu primește subvenții din cauza vegetației nedorite. Vin de la primării cu un contract de închiriere pe 40-50 de hectare, dar eligibil pentru APIA este doar o parte. Partea de teren cu vegetație nedorită nu poate fi plătită”, a explicat directorul APIA Bistrița Năsăud, Emil Scurtu, pentru publicațioa TimpOnline.ro.

Dacă credeți că vă aflați în situația descrisă de oficialul APIA, pentru a lămuri situația, vă recomandăm să întrebați direct la centrul unde ați depus cererea care este situația plăților dumneavoastră, precum și să verificați dacă mai aveți de luat bani sau dacă, în urma controalelor, suprafața eligibilă la plată s-a micșorat.

Vă reamintim că termenul limită pentru plata subvențiilor APIA pe 2017 este 30 iunie 2018.

Citiți și:

Ce subvenție plătește APIA pentru un hectar de pășune

1 comentariu

Scrie un comentariu


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!