• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • DE CE SĂ ALEGEM MARCOSER!

    agrointeligenta.ro -

    Fie că sunteți legumicultor amator sau profesionist, vă aflați la început de drum sau aveți o experiență vastă în domeniu, alegerea inputurilor utilizate în cultivarea legumelor este un aspect extrem de important și factorul determinant ce poate face diferența dintre succes și eșec.

    Pornind de la alegerea semințelor, implementarea tehnologiilor moderne de cultivare, gestionarea planurilor de fertilizare și pâna la aplicarea tratamentelor fitosanitare, toate aceste etape contribuie la obținerea unor recolte bogate și calitative.

    Compania Marcoser a fost înființată în anul 2005, având ca obiect principal de activitate consultanța profesională in legumicultură. Pe parcurs, compania s-a dezvoltat continuu și susținut, astfel încât, în prezent, SC MARCOSER SRL este una dintre cele mai dinamice și puternice companii de pe piața de inputuri pentru legumicultură și consultanță profesională în legumicultură din România.

    Datorită importanței pe care o acordăm domeniului legumiculturii, firma iși desfășoară activitatea pe mai multe linii. Astfel, principalele activități desfășurate de MARCOSER sunt:

    IMPORTUL ȘI DISTRIBUȚIA DE INPUTURI PENTRU LEGUMICULTURĂ: Principalele categorii de produse din portofoliul Marcoser sunt: semințele de legume profesionale într-o gamă variată: tomate, ardei, castraveți, pepeni verzi, pepeni galbeni, vinete, varză etc, folie profesională de acoperire sere și solarii, cu caracteristici specifice condițiilor climatice din România, îngrășăminte profesionale – agronutrienți, solide de tip NPK, instalații de irigare prin picurare, tăvi alveolare, ghivece și substraturi pentru răsaduri de flori și legume, folie microporoasă tip agril, plase de umbrire, pesticide și produse de protecția plantelor.

    CONSULTANȚĂ ÎN LEGUMICULTURĂ: oferim consultanță profesională în legumicultură privind tehnologii avansate de cultură a legumelor, managementul administrării fertilizatorilor, precum și managementul combaterii integrate a dăunătorilor.

    CERCETARE-DEZVOLTARE ÎN LEGUMICULTURĂ: MARCOSER dispune de loturi de testare, un laborator mobil de analize de sol și colaborează cu fermieri din bazine legumicole puternice cum ar fi: Matca, Balta Doamnei, Băleni, Colibași, Seleuș, Poiana Mare, Izbiceni, Grădinari, Vidra, Glodeanu Sărat, Constanța, Tulcea, Milișăuți, Târgul Frumos unde testează noi hibrizi de legume, noi ingrășăminte și metode noi de tehnologie de cultură a legumelor. De asemenea, există o colaborare strânsă cu mediul universitar (USAMV București), institute naționale de cercetare (ICPA București, BIOTEHNOL București) și alte institute valoroase de cercetare în domeniul legumiculturii, Marcoser fiind partener în proiecte naționale de cercetare.

    De ce sa alegeți produsele și serviciile MARCOSER? Iată cateva motive confirmate de clienții și de colaboratorii firmei:

    • Oferirea de consultanță profesională în legumicultură începând cu alegerea hibrizilor, consultanță în tehnologia de producere a răsadului, tehnologia de cultură (pregatirea solului, modele de plantare, palisare, udare), consultanță în fertilizare (plan de fertilizare), consultanță în protecția plantelor (alegerea pesticidelor în funcție de stadiul de dezvoltare a culturii, de natura și specificul ei).

    Diversitatea ofertei – gamă profesională de inputuri: semințe de legume, îngrășăminte, folie profesională pentru sere și solarii, substrat pentru răsaduri, etc;

    Testare prealabilă – Toate tehnologiile și produsele noi introduse pe piață de către MARCOSER sunt în prealabil riguros analizate și testate științific la ferma din Matca. Putem spune că Marcoser adaptează cele mai noi tehnologii și produse la condițiile locale, specifice românești și împărtășește din experiența acumulată clienților săi pentru o eficientizare a activităților din domeniul legumiculturii.

    O echipă profesionistă cu o experiență de peste 12 ani în domeniul legumicol;

    Perfecționare continuă – pentru a fi la zi cu ultimele noutăți din domeniu, membrii echipei Marcoser participă în permanență la cursuri de perfecționare din străinătate (Grecia, Spania, Olanda), vizite la ferme, participări la târguri și expoziții în întreaga Europa.

    Livrare rapidă – știm importanța rapidității atunci cand vine vorba de livrarea produselor sau a serviciilor dorite. Prin urmare, facem eforturi să expediem în cel mai scurt timp comenzile.

    Servicii post vânzare – în afara de faptul că se oferă certificate de garanție si de conformitate pentru toate produsele din portofoliul firmei, rolul Marcoser în procesul de vânzare nu se termină odată ce tranzacția este terminată, ci continuă prin consultanța oferită clienților pentru toate etapele de dezvoltare a culturii, cu soluții personalizate pentru fiecare client.

    Prezență online – suntem prezenți online atât prin website-ul www.marcoser.ro, cât și pe Facebook și Youtube.

    Până la confirmarea de către clienți și de către piață a plus valorii aduse de MARCOSER pe piața legumicolă din Romania, a fost un drum lung și anevoios. Firma s-a dezvoltat de la an la an, iar în prezent activitatea firmei este susținută de resursele materiale, umane și de know-how-ul acumulat.

    Țara noastră are un potențial legumicol fantastic! Ceea ce noi ne dorim este ca acest potențial să fie cât mai bine valorificat. Vrem ca în România să se consume legumele cultivate in România de către fermierii români, ba mai mult, vrem ca România să devină cel mai important jucător de pe piața legumicolă din Balcani și unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de legume europeană. Așa că, noi sprijinim fermierii români pentru ca împreună să construim viitorul.


    Te-ar mai putea interesa

    ANM a emis o alertă meteo de vijelii și averse torențiale în 18 județe până joi dimineață Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii Furtuna Renata ajunge în România – sunt așteptate ploi, vijelii și temperaturi scăzute

    Ultimele știri

    MARSAT vine în sprijinul micilor fermieri care vor să își cumpere utilaje cu fonduri europene! Parlamentul European a votat simplificarea PAC cu flexibilitate pentru condițiile de mediu Stațiunea Dancu, ”pepinieră” de vaci campioane. Producția medie de lapte în ferma ”de stat”