Ştiri agricoleTractoare și combine

ION ȚIRIAC și-a cumpărat TRACTOR: Cum arată INVESTIȚIA MILIARDARULUI!

Foto: gandul.info

Achiziție neobișnuită, mai exact o investiție surprinzătoare făcută de miliardarul Ion Țiriac. Fostul tenismen, astăzi om de afaceri și colecționar de mașini scumpe, de epocă și nu numai, a adăugat în garajele sale și un tractor.

Nu este vorba despre un tractor obișnuit, ci de unul cu o mare valoare istorică. Este un tractor fabricat de Porsche în anul 1958. ”Acesta este tractorul nostru Porsche Diesel Super S308 din 1958. Complet recondiționat în urmă cu 11 ani când a fost achiziționat de fostul proprietar, un colecționar entuziasmat și, din acel moment, a fost foarte puțin utilizat”, este anunțul postat rețelele de socializare de Țiriac Collection.

Un concept nou în România, Ţiriac Collection reunește exemplare auto și motociclete din colecția domnului Ion Țiriac. Redeschisă publicului în luna mai 2015, colecţia cuprinde peste 150 exponate de epocă, fabricate începând cu anii 1899, dar şi automobile performante, cu un design actual. Vizitatorii vor regăsi singura colecție din lume cu cele 6 Rolls Royce Phantom produse până în anul 1972, precum și exemplare ce au aparținut anterior unor nume sonore precum Sir Elton John, Sammy Davis Jr. sau Bernie Ecclestone.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!