Creșterea animalelorŞtiri agricole

IMAGINI PLINE DE CRUZIME: VACĂ BOLNAVĂ, târâtă pe asfalt cu tractorul! FERMIERUL RISCĂ ÎNCHISOARE!

Imagini revoltătoare! Un bărbat din Timișoara a postat în mediul online un videoclip de o cruzime incredibilă care arată un crescător de animale ce târăște efectiv o vacă, cel mai probabil bolnavă, legată de un tractor. Bărbatul s-a ales cu dosar penal și riscă pedeapsa cu închisoarea!

În imaginile care au fost surprinse de un trecător care le-a postat și pe grupul de Facebook ”Fermierii” se vede clar cum câțiva bărbaţi au adus un tractor de care au legat vaca ce refuză să se deplaseze. Animalul este târât în viteză pe asfalt câţiva zeci de metri, iar apoi se ridică cu mare greutate și șchiopătează. Se prăbușește din nou după câțiva metri și este tras într-o curte.

Replica proprietarului când este întrebat de ce chinuie animalul este halucinantă: ”Pentru că este a mea”, argumentează omul gestul crud.

După ce imaginile s-au viralizat în mediul online polițiștii s-au autosesizat și au deschis un dosar pentru rele tratamente aplicate animalelor în acest caz. Cercetările în vizează pe șoferul tractorului, un bărbat de 39 de ani care este fiul proprietarului vacii. Acesta are mai multe animale, și se pare că vaca a fugit din cireadă. După ce au găsit animalul, oamenii s-au dus cu un tractor să aducă vacă, însă aceasta nu a mai vrut să meargă, astfel că fiul proprietarului a legat-o după tractor și a început să o tragă.

”În cursul zilei de astăzi polițiștii Postului de Poliție Giroc s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat de 39 de ani ar fi tras cu tractorul o bovină. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea sau schigiurea unui animal”, spune Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, potrivit www.sursadevest.ro.

Bărbatul care a condus tractorul riscă acum până la un an de închisoare.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!