Creșterea animalelorŞtiri agricole

IMAGINI PLINE DE CRUZIME: VACĂ BOLNAVĂ, târâtă pe asfalt cu tractorul! FERMIERUL RISCĂ ÎNCHISOARE!

Imagini revoltătoare! Un bărbat din Timișoara a postat în mediul online un videoclip de o cruzime incredibilă care arată un crescător de animale ce târăște efectiv o vacă, cel mai probabil bolnavă, legată de un tractor. Bărbatul s-a ales cu dosar penal și riscă pedeapsa cu închisoarea!

În imaginile care au fost surprinse de un trecător care le-a postat și pe grupul de Facebook ”Fermierii” se vede clar cum câțiva bărbaţi au adus un tractor de care au legat vaca ce refuză să se deplaseze. Animalul este târât în viteză pe asfalt câţiva zeci de metri, iar apoi se ridică cu mare greutate și șchiopătează. Se prăbușește din nou după câțiva metri și este tras într-o curte.

Replica proprietarului când este întrebat de ce chinuie animalul este halucinantă: ”Pentru că este a mea”, argumentează omul gestul crud.

După ce imaginile s-au viralizat în mediul online polițiștii s-au autosesizat și au deschis un dosar pentru rele tratamente aplicate animalelor în acest caz. Cercetările în vizează pe șoferul tractorului, un bărbat de 39 de ani care este fiul proprietarului vacii. Acesta are mai multe animale, și se pare că vaca a fugit din cireadă. După ce au găsit animalul, oamenii s-au dus cu un tractor să aducă vacă, însă aceasta nu a mai vrut să meargă, astfel că fiul proprietarului a legat-o după tractor și a început să o tragă.

”În cursul zilei de astăzi polițiștii Postului de Poliție Giroc s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat de 39 de ani ar fi tras cu tractorul o bovină. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea sau schigiurea unui animal”, spune Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, potrivit www.sursadevest.ro. 

Bărbatul care a condus tractorul riscă acum până la un an de închisoare.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


12 comentarii

  1. Acest fermier ar trebui sa faca macar 10 ani de inchisoare. Mentalitate de barbar. Auzi :”pentru ca e a mea”. Cat te-a servit a fost buna, nemernic ordinar. Dumnezeu ne- a lasat animalele sa avem grija de ele. Se vede insa ca animale au mult mai mult suflet decat unii oameni. Chiar daca legile din Romania nu-s respectate, universul nu-i Romania si nu iarta. Va plati cu varf si indesat
   .

 1. Se vede clar de ce refuza vaca sa se intoarca inapoi la fermierul dobitoc…rele tratamente aplicate animalelor…nu le doresc altceva proprietaruluyi si fiului sau decat aceleasi tratamente sa aibe parte din partea familiei…chiar mai rau !

 2. s-or fi enervat oamenii,o fi gresit si vacuta ,tipul care a filmat era pe faza si asta a iesit.
  daca s-ar sti cite cazuri de cruzime impotriva animalelor si a oamenilor exista in lume,nu s-ar mai posta comentarii aici.

 3. D-le Nelutu!
  Bine spus ca trebuie apreciati cei care inca mai cresc animale…..dar sa stiti ca si pisicile si cainii sunt tot suflete…eu sunt dintr-o zona predominant agricola, am crescut si noi purcei, vitei, am avut vacuta , pasari, mite, caini…dar in momentul in care simti ca nu mai esti instare nu le mai tii, dar nu sa le chinui in halul asta!….nu vi se pare corect? ce daca-i vaca , ori caine, sau orice animal, de ce sa-l chinui, el nu are grai si nu poate vorbi,bietul de el!….D-le, e si el un suflet lasat de Dumnezeu, e pacat de Dumnezeu, cum se spune! De aia nu ne mai merge, de haini ce suntem!….

 4. Vad ca si domnul proprietar schioapata, ar trebui si dansul sa fie tras de un tractor pe asfalt. Bine ca 2.3.5… i-a adus in venit in casa bietul animal, care nu scotea nici macar un sunet, desi era chinuit graznic. Unii oameni ar trebui sa se mute in jungla alturi de animalele salbatice.

  1. Bravo astai Romania ,EXACT si proprietarul care schioapata sa fie legat de tractor si dat o tura de sat sa se invete minte ticalosii, hahalere ce sunt ei .

Scrie un comentariu