Ştiri agricoleSubvenţii APIA 2019

ANUNȚUL MOMENTULUI ÎN BIROURILE APIA! Se întâmplă deja ÎN TOATE JUDEȚELE!

Anunțul serii în birourile de la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, o premieră în privința subvențiilor pentru fermieri. Centrele județene ale agenției de plăți au fost informate cu privire la o situație aparte indicată de o evaluare preliminară realizată cu câteva ore înainte de încheierea campaniei de depunere a cererilor unice pentru 2018.

Conform surselor Agrointeligența – www.agrointel.ro, toate judetele au depășit procentul de 100% pentru fermierii programați. Foarte important, față de anul trecut, au fost depuse cereri pentru o suprafață mai mare cu 200.000 de hectare.

La miezul nopții, moment la care centrele APIA vor finaliza campania de primire a cererilor unice pentru subvenții, ministrul agriculturii Petre Daea este așteptat să facă o videoconferință cu directorii APIA din toată țara și fiecare șef județan vă putea să prezinte cum a decurs campania la nivel local.

Vă reamintim că în perioada 1 martie-15 mai, fermierii au putut depune la APIA cererea unică în baza cărora vor încasa subvențiile agricole pentru anul în curs. Ministrul agriculturii Petre Daea a anunțat că nu va prelungi campania de depunere a documentelor.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


1 comentariu

  1. De doua saptamani vorbiti de cererile pentru 2018 ,dar despre platile pe 2017 nu se mai lauda nimeni….Eu nu am primit nici pana acum banii si sigur mai sunt multi ca mine….dosarul e ok dar banii nu-i primesc….nu au bani si atunci iau de la subventii!
    Chiar sunt curios de ce nici o publicatie nu mai spune nimic…avem un ministru al agriculturii tipic comunist….laudarosenie multa,realizari putine

Scrie un comentariu