Ştiri agricoleSubvenţii APIA 2019

ANUNȚUL MOMENTULUI ÎN BIROURILE APIA! Se întâmplă deja ÎN TOATE JUDEȚELE!

Anunțul serii în birourile de la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, o premieră în privința subvențiilor pentru fermieri. Centrele județene ale agenției de plăți au fost informate cu privire la o situație aparte indicată de o evaluare preliminară realizată cu câteva ore înainte de încheierea campaniei de depunere a cererilor unice pentru 2018.

Conform surselor Agrointeligența – www.agrointel.ro, toate judetele au depășit procentul de 100% pentru fermierii programați. Foarte important, față de anul trecut, au fost depuse cereri pentru o suprafață mai mare cu 200.000 de hectare.

La miezul nopții, moment la care centrele APIA vor finaliza campania de primire a cererilor unice pentru subvenții, ministrul agriculturii Petre Daea este așteptat să facă o videoconferință cu directorii APIA din toată țara și fiecare șef județan vă putea să prezinte cum a decurs campania la nivel local.

Vă reamintim că în perioada 1 martie-15 mai, fermierii au putut depune la APIA cererea unică în baza cărora vor încasa subvențiile agricole pentru anul în curs. Ministrul agriculturii Petre Daea a anunțat că nu va prelungi campania de depunere a documentelor.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!