Tractoare și combineUtilaje și tehnologii

LICITAȚIA ANULUI pentru fermieri: Cele mai tari UTILAJE AGRICOLE SECOND-HAND – disponibile pe piața românească!

Filiala din România a companiei Troostwijk Auctions organizează o licitație pentru peste 30 de echipamente și utilaje agricole second-hand. Data-limită pentru depunerea ofertelor este 30 mai 2018, orele 15.00.

Toate obiectele licitației, în număr de peste 30, pot fi vizionate în comuna Vâlcelele, județul Călărași, tot de aici urmând a fi ridicate de câștigătorii licitației. Printre echipamentele scoase la licitație de Troostwijk Auctions se numără semănători, grape, pluguri, scarificatoare, headere, cisterne îngrășăminte, încărcătoare frontale, combinatoare etc.

Toate utilajele au prețuri de pornire extrem de avantajoase ceea ce îi face pe organizatori să considere că această licitație este extrem de interesantă și avantajoasă pentru fermierii români care caută ce este mai bun în achiziția unui echipament agricol second-hand performant.

Mai multe detalii se pot obține la adresa de e-mail a.bujor@troostwijkauctions.com și la telefon 021.319.00.74.

De asemenea, lista cu utilajele, detaliile tehnice și de preț al acestora pot fi aflate accesând linkul: https://www.troostwijkauctions.com/ro/agricultural-equipment/01-26675/

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!