Creșterea animalelorŞtiri agricole

TRAGIC: CIOBAN LOVIT DE TREN! A vrut să își salveze oile, dar A PLĂTIT CU PROPRIA VIAȚĂ!

Foto: stiridebuzau.ro

Tragedie pe calea ferată! Un crescător de ovine a vrut să își apere animalele de pe calea ferată dar nu a reușită să se mai salveze la timp din fața trenului care venea cu mare viteză. Omul a fost lovit de tren fără vreo șansă ca să mai poată fi salvat de medicii care s-au deplasat la fața locului de urgență!

Ciobanul a fost lovit accidental de un tren în timp ce vroia să-și gonească oile de pe calea ferată. Tragedia s-a petrecut astăzi, 6 iunie, în județul Constanța în jurul orei 9.00, când trenul IR 1580 Constanța – București a lovit o persoană aflată pe calea ferată în zona localității Castelu.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că este vorba despre un cioban în vârstă de aproximativ 46 de ani, din Ciocârlia. El se afla cu oile în zonă, iar când ar fi văzut trenul, a încercat să gonească animalele de pe calea ferată, dar el nu s-a mai putut feri. În acest caz a fost deschis dosar de cercetare penală.

Tregedia s-a petrecut la numai două zile de o alta petrecută în Ialomița

Un alt cioban a murit luni, după ce a fost lovit de un tren în timp ce se afla cu oile la păscut pe un câmp din localitatea Valea Ciorii, judeţul Ialomiţa. Traficul pe linia ferată respectivă a fost blocat timp de aproximativ o oră. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Ialomiţa, accidentul s-a produs luni dimineaţă, când ciobanul, în vârstă de 59 de ani, a fost lovit de un tren de călători care se deplasa pe ruta Buzău – Constanţa, între Bărăganu şi Murgeanca, în zona localităţii Valea Ciorii, potrivit Mediafax.

În ajutorul bărbatului, care se afla în stop cardiac, la sosirea echipajelor de salvare, au intervenit pompierii de la Garda Ţăndărei, cu o autosanitară SMURD şi o autospecială de stingere, precum şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă cu un echipaj cu medic. Cadrele medicale i-au aplicat manevre de resuscitare timp de 60 de minute, însă nu au mai putut salva viaţa ciobanului.

De asemenea, în accident au fost lovite şi şapte ovine, care nu au supravieţuit. Călătorii din tren nu au suferit vătămări, iar circulaţia garniturilor pe linia afectată a fost reluată după aproximativ 60 de minute.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu