Ştiri agricole

ȘEF APIA, RIDICAT DE PROCURORI: A fost prins ÎN FLAGRANT CÂND LUA MITĂ!

Șef APIA, prins în flagrant în timp ce lua mită! Angajații Direcția Generală Anticorupție (DGA) au descins luni, 25 iunie, la sediul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură din Caraș-Severin unde au ridicat mai multe persoane și documente din istituție.

Din primele informații, cel vizat ar fi Răzvan Petru Mihăilescu, șef serviciu Măsuri Specifice din cadrul APIA Caraș-Severin. Acesta se pare că ar fi fost surprins de ofițerii Direcția Generală Anticorupție (DGA) în flagrant în timp ce ar fi luat mită.

Acesta ar fi pretins chiar de la niște colege suma de 1.500 de euro mită pe care, spun procurorii, ar fi primit-o în mai multe tranșe. Una dintre tranșe, în valoare de 500 de euro, i-ar fi fost remisă ieri, moment în care a fost prins în flagrant de către ofițerii anticorupție și cei judiciariști de la IPJ Caraș-Severin.

„Facem verificări și audieri, chiar și la această oră audiem martori”, a declarat prim-procurorul Laura Iancu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin pentru Expressdebanat.ro.

Potrivit aceleași surse, se pare că Mihăilescu ar fi finul fostului director APIA Cetral, Florin Faur, actualmente director executiv al APIA Timiș, și că ar fi avut dispute repetate cu conducerea actuală a APIA Caraș-Severin.

Potrivit prim-procurorului Laura Iancu, până la această oră nu s-a dispus măsura reținerii acestuia.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu