Toate drepturile asupra conţinutului propriu sunt rezervate în numele SC Praxis Media & Consulting SRL și Asociația Agrointeligența, ambele reprezentate de Vlad Macovei, președintele Grupului Agrointeligența.

Pentru a reproduce integral sau parţial textele şi imaginile publicate pe site este nevoie de acordul expres al companiei.

În cazul preluării unor pasaje sub formă de citat, condiţia este ca ele să nu depăşească 500 de semne şi să fie însoţite de un link (activ, dofollow) către versiunea originală.

Comentariile cu conţinut ofensator, care nu au legătură cu subiectul articolului, cele care conţin numere de telefon, oferte de publicitate pentru anumite produse/servicii sau link-uri apreciate ca fiind necorespunzătoare, vor fi moderate/şterse.

Agrointeligența.ro şi site-urile furnizoare de servicii (în principal Google) folosesc cookies, care colectează şi stochează informaţii referitoare la computerul dvs. în scopul de-a vă oferi informaţie publicitară adecvată. Prin folosirea site-ului agrointel.ro/agrointeligenta.ro, confirmaţi că înţelegeţi şi acceptaţi prelucrarea datelor personale. Aveţi opţiunea de a dezactiva modulul cookies din setările browserului.