Ştiri agricoleStrategii de afaceri

GABRIELA VILA – NOUL DIRECTOR NAȚIONAL DE VÂNZĂRI al ADAMA ROMÂNIA

Gabriela Vila este noul Director Național de Vânzari pentru România al companiei Adama Agricultural Solutions, începand cu luna ianuarie a acestui an.

În această funcție, responsabilitățile Gabrielei Vila sunt de consolidare a parteneriatului cu partenerii din rețeaua de distribuție, definirea și implementarea condițiilor comerciale, precum și de management al echipei comerciale Adama.

Cu un parcurs de peste 20 ani în agribusiness, Gabriela Vila își aduce în cadrul Adama aportul pe multiple planuri, ca urmare a experienței acumulate anterior în companii cu renume din agribusiness.

Adama este cea mai mare companie din lume furnizoare de produse de protectia a plantelor off-patent, cu o cifra de afaceri de peste 3 miliarde de dolari anual, realizata pe 5 continente.

Înființată în Israel la sfârșitul anilor 1940, Adama aparține integral, începând cu 2016, grupului ChemChina.

Filiala Adama din Romania are o prezență neîntreruptă de 25 de ani în țara noastră și ocupă la această oră locul 2 dupa suprafața tratată cu produse de protecția plantelor și locul 5 dupa cifra de afaceri în sectorul furnizorilor de soluții pentru protecția plantelor.

Adama România are 35 de salariați, responsabili de generarea unei cifre de afaceri anuale de aproximativ 35 de milioane de dolari.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu