Ştiri agricoleSubvenţii APIA 2018

EXCLUSIV! 100.000 de FERMIERI NOROCOȘI! PRIMA LISTĂ care intră la PLATA AVANSULUI APIA DE SĂPTĂMÂNA VIITOARE!

Prima listă cu fermierii care vor intra la plata avansului APIA din subvenția pe 2017. Peste fix o săptămână dăm drumul în forță la plata subvențiilor pentru fermieri, vă anunță șeful agenției de plăți, Adrian Pintea. Șeful de la APIA a declarat astăzi, 9 octombrie, în exclusivitate pentru Agrointeligența -www.agrointel.ro, că până în prezent la nivel național funcționarii agenției de plăți au ajuns deja la un număr de 100.000 de cereri procesate. 

”Aș vrea să îi asigur pe fermieri că avansul nu este în niciun fel de pericol, sistemul este pregătit și avem deja extraordinar de multe dosare procesate iar încă din 5 octombrie am începutul lucrul la dosare și am parametrizat sistemul. Deja funcționarii din țară lucrează pe dosare iar luni, 16 octombrie, începem autorizarea în forță a plăților. Până în prezent avem peste 100.000 de cereri procesate. A fost o muncă titanică pentru întreaga echipă a agenției de plăți iar de luni, repet, se va demara plata avansului”,  a declarat Adrian Pintea.

Citiți și:

SIMULARE SUBVENȚII APIA 2017: CALCULE AVANS privind SUMELE PE HECTAR!

Vă reamintim că începând cu data de 16 octombrie 2017, Agenția de Plăți și Intervenții în Agricultură poate acorda plăți în avans în cadrul tuturor schemelor de plăți, iar începând cu data de 1 decembrie 2017, va efectua plățile corespunzătoare diferenței între cuantumul calculat și acordat în avans și plafonul financiar ar fiecărei scheme, în condițiile îndeplinirii de către beneficiari a tuturor criteriilor de eligibilitate.

Plățile se acordă în limita prevederilor bugetare aprobate Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale în anii 2017 și 2018.

Citiți și: 

ESTE OFICIAL! CE SUBVENȚIE PLĂTEȘTE APIA PE HECTAR ÎN 2017!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu