Publicitate

La doi ani de la lansarea sa pe piață, revista Agrointeligența revoluționează mass-media din sectorul agricol românesc. În premieră, tirajul de 10.000 de exemplare al revistei noastre va fi distribuit GRATUIT prin intermediul revistei Capital și, direct, către 6.000 de fermieri și profesioniști din agribusiness din întreaga țară.

Agrointeligența devine astfel prima revistă comercială gratuită pentru fermieri și specialiști din agribusiness, fiind trimisă acestora direct prin Poșta Română și parteneri. În total, în fiecare lună, 6.000 de profesioniști din agricultură vor primi revista noastră acasă (sau la adresa de corespondență a fermei), fără nici un cost. Restul de circa 4.000 de exemplare ale tirajului lunar al revistei Agrointeligența vor fi distribuite o dată pe lună, împreună cu săptămânalul Capital.

De asemenea, portalul Agrointeligenta.ro este lider de audiență între site-urile de agricultură din România (vezi clasamentul AICI).

Pentru oferta de publicitate, vă rugăm să ne sunați la 0729.699.318 sau sa ne scrieți un e-mail la vanzari@agrointel.ro

Vă asigurăm că vom găsi împreună cea mai eficientă modalitate de a vă promova afacerea!

Clipboard01

Revista AGROINTELIGENȚA – ediția aprilie 2015

3 Comentarii la Publicitate

  1. Vand teren agricol extravilan in comuna Dor Marunt județul Călărași suprafața de 4.400 ha acte cadastrale 2 deschideri preț 2 euro mp.telefon 0727543499

  2. buna ziua.doresc sa achizitionez un miel rasa cap negru german (eventual hibrid f1) si ma adresez prin intermediul dvs.celor ce au in crescatorie disponibil exemplarul solicitat.multumesc,leonard arghir

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*