Creșterea animalelorŞtiri agricole

CRUZIME INCREDIBILĂ: ANIMALE UCISE CU PARUL de către un CIOBAN SUPĂRAT PE PATRON!

Foto: botosaneanul.ro

Răzbunare plină de cruzime a unui cioban. Mai multe animale au murit în chinuri groaznice după ce au fost bătute de un îngrijitor al unei exploatații zootehnie din Botoșani. Totul s-a întâmplat pe fondul unor neînţelegeri dintre respectivul lucrător şi patron.

Nemulţumit de felul în care munca îi este răsplătită, ciobanul s-ar fi răzbunat pe bietele animale, pe care le-ar fi lovit cu un par până ce le-a rupt coloana ori picioarele şi le-a pus la pământ. 21 de animale, din care 15 iezi şi şase capre au fost astfel omorâte la o fermă aflată la ieşirea din Dângeni spre Hăneşti, județul Botoșani.

Unii săteni au observat animalele moarte şi le-au filmat, iar din imagini se poate vedea cum patrupedele sunt pline de muşte, una dintre capre aflându-se în agonie. Oamenii susţin că din zona respectivă se degajă un miros pestilenţial, că se văd schelete şi că unele animale ar fi fost date de mâncare la câini.

Poliţia a declanşat o anchetă în care s-a cerut şi sprijinul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA), iar medicul veterinar Sidonia Niţură, concesionar în amintita comună, a confirmat decesul respectivelor animale.„Am făcut examen necropsic, am dat declaraţie la Poliţia Dângeni. Mai departe este treaba Poliţiei. Caprele sunt de rasă şi la cât costă o astfel de capră nu cred că proprietarul îşi permitea să le dea de mâncare la câini”, a declarat Sidonia Niţură, medic veterinar concesionar Dângeni, pentru botosaneanul.ro.

Continuarea pe: www.botosaneanul.ro


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!