Ştiri agricoleViaţa la ţară

ACCIDENT INEXPLICABIL: TRACTORIST MORT ÎNTR-UN MOD BIZAR!

Fotografie cu caracter orientativ

Tragediile în care tractoriști cu experiență mor zilnic par să nu se mai încheie de la o vreme. Un nou caz a șocat o întreagă comunitate după ce un sătean din localitatea Verendin, județlul Caraș-Severin și-a pierdut viața în urma unui accident care încă nu poate fi explicat de cunoscuți dar nici de oamenii legii. Omul în vârstă de 62 de ani, soț, tată și bunic a plecat la munca câmpului pentru a strânge fânul cu tractorul și un utilaj atașat acestuia iar în final i-au devenit ”călăi”.

O denivelare ar fi făcut ca tractorul care rula pe câmp să intre în balans și să se răstoarne chiar peste conducătorul autovehiculului. Chiar dacă a fost descoperit în aproximativ 10 minute de la producerea accidentului de către vecini din sat, care au sunat la 112, pentru șoferul de pe tractor medicii nu au mai putut face nimic.

Potrivit www.reper24.ro, nefericitul eveniment a șocat comunitatea din comuna Luncavița și din satul aparținător Verendin, care nu își explică nici la această oră cum s-a putut produce o asemenea dramă, pe un teren fără urcări în pantă și alte probleme de sol deosebite, pe care cetățeanul fusese de nenumărate ori cu utilajul său.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-a produs accidentul.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!