Ştiri agricole

SE FURĂ GRÂUL DIN CAMIOANE! Cum acționează HOȚII DE CEREALE în drum SPRE PORTUL CONSTANȚA!

Fermierii pot cădea victimele celor care transportă cereale (foto: www.elite-league.com)

Se fură grâu! Fermieri, aveți mare grijă cu ce transportatori colaborați în campania de recoltare! Autoritățile au dezvăluit cum se fură cerealele, în special grâul, care pleacă din câmp și trebuie să ajungă în Portul Constanța pentru valorificarea finală.

În urma unor percheziții desfășurate ieri, joi – 2 august, în județul Constanța, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au ridicat 20 de tone de cereale, suma de 50.000 de lei și două autocamioane utilizate pentru transportul cerealelor.

Potrivit Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța, s-a acționat pentru combaterea activității infracționale a unui grup de persoane care, pe perioada campaniei agricole de recoltare a grâului, în baza unei înțelegeri cu conducătorii autocamioanelor ce transportau cereale către Porțile 7 și 9 Constanța, în schimbul unor sume de bani, ar fi descărcat ilegal cantități semnificative din marfa transportată.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ 20 de tone de cereale, 50.000 de lei și 2 autocamioane utilizate la transportul cerealelor, fiind conduse la sediu 12 persoane, pentru investigații. Cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidate, complicitate la delapidare și tăinuire. În activitate, au fost angrenați și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale”, se arată în comunicatul transmis de reprezentanții IPJ Constanța.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu