Ştiri agricoleStrategii de afaceri

UN MARE TRADER A ELIMINAT TAXELE pentru FERMIERI! Prima lună de depozitare – GRATUITĂ!

O companie internațională a anulat unele taxe achitate de producătorii de cereale și semințe oleaginoase. Bazele grupului de companii Trans Oil din Republica Moldova nu mai percep o taxă pentru primirea cerealelor și semințelor oleaginoase. Decizia este în vigoare din data de 13 august curent, informează moldpres.

Toate bazele Trans Oil au anunțat, de asemenea, că proprietarii de cereale și uleiuri vor fi scutiți de plata pentru serviciile de depozitare, pentru o perioadă de 30 de zile. Plata pentru depozitare va fi achitată începând cu a 31-a zi de depozitare, iar prețul va fi de 20 lei moldenești (circa 1 euro) per tonă, este menționat într-un comunicat de presă al companiei.

„Scopul nostru principal este de a da posibilitate agricultorilor să păstreze culturile lor fără pierderi, și pe viitor, să obțină prețul cel mai favorabil”, a declarat directorul general al unei companii membră al grupului Trans Oil.

Grupul de companii Trans Oil este cel mai mare cumpărător și exportator de cereale și semințe oleaginoase din Republica Moldova, însă compania este prezentă și pe piața din România.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu