Ştiri agricole

INCENDIU LA FERMĂ: HALĂ CU 4.000 DE BALOȚI DE PAIE, ARSĂ DIN TEMELII!

Incendiu in ferma
Foto: ISU Timis

Un incendiu puternic a izbucnit într-o hală dezafectată din Jimbolia, în care se aflau aproape patru mii de baloţi de paie şi 300 de tone de deşeuri lemnoase. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Timiș a intervenit de urgență pentru stingere focului.

“Am fost solicitaţi să intervenim pentru lichidarea unui incendiu la o hală dezafectată din Jimbolia. La sosirea echipajului, incendiul se manifesta cu ardere generalizată şi s-a acţionat pentru localizarea şi limitarea lui. Incendiul este de durată, pentru că în interiorul halei se află aproape 4000 baloţi de paie şi aproximativ 300 tone de deşeuri lemnoase”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, potrivit Agerpres.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, şase subofiţeri de la Detaşamentul Timişoara şi trei autospeciale de stingere de la Jimbolia.

După localizarea incendiului, în jurul orei 8.00, nu mai exista pericol de propagare, iar echipajul ISU Timiş s-a retras, dar Serviciul de voluntari din Jimbolia încă acţionează pentru lichidarea focului.

“După lichidarea incendiului, vom trimite un ofiţer care va stabili cauza incendiului”, a adăugat Elena Megherea.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!