Ştiri agricole

PREMIERĂ! Agrointeligența și Limagrain organizează un eveniment dedicat fermierilor performanți

Clubul Diplomatilor Bucuresti
Evenimentul va avea loc la Clubul Diplomaților din Capitală

Cei mai performanți fermieri din România participă miercuri, 17 octombrie, la un eveniment organizat în premieră în țara noastră. Limagrain și Grupul Agrointeligența – BT Video și-au propus să prezinte agricultorilor care sunt cele mai noi soluții care aduc plusvaloarea în exploatațiile din România, dar și cum pot fermierii să își crească randamentul la hectar cu investiție minimă, dar inteligentă.

”5 SOLUȚII NOI ÎN AGRICULTURĂ” este numele evenimentului ce va avea loc miercuri, 17 octombrie, la Clubul Diplomaților din Capitală și care va reuni cei mai performanți fermieri din România. Compania Limagrain organizează în premieră această reuniune în agricultură, iar Grupul Agrointeligența – BT Video este partenerul în comunicare al producătorului de semințe în cadrul acestui proiect.

”Limagrain este alături de fermierii care fac performanță și care fac parte din Limagrain Privilege Club. În cadrul evenimentului pe care îl organizăm împreună Grupul Agrointeligența – BT Video ne-am propus o abordare nouă, practică, a soluțiilor noi care au dovedit că oferă fermierilor o creștere a producției, a profitului, a rentabilității în fermă. Vom prezenta rezultate concrete, teste comparative și recomandări de specialitate pe care fermierii din România le pot implementa chiar de a doua zi pentru a obține un randament mai bun cu aceeași suprafață și chiar cu aceleași costuri tehnologice”, a declarat despre eveniment Roxana Pastuhov, Marketing Manager Limagrain România.

Evenimentul dedicat soluțiilor noi în agricultură se va bucura de participarea celor mai importanți și performanți fermieri din România, accesul fiind făcut pe bază de invitație.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu