• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Prognoza meteo pentru săptămâna 29 octombrie – 5 noiembrie

    agrointeligenta.ro -

    Anunț de la Administrația Națională pentru Meteorologie cu privire la evoluția temperaturilor în următoarele zile. Meteorologii au emis prognoza meteo pentru perioada 29 octombrie – 5 noiembrie, adică pentru săptămâna care debutează de mâine.

    Prognoza meteo la nivel național

    Temperatura aerului va avea valori semnificativ mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în toate regiunile.

    Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de normele climatologice ale săptămânii local în regiunile vestice și nord-vestice și vor fi în general deficitare în rest.

    Prognoza meteo pentru Banat

    Variațiile minimelor termice vor fi similare cu cele ale maximelor. Acestea vor fi în scădere de la medii de 7…8 grade, la valori în jurul a 3 grade la mijlocul primei săptămâni, iar până în data de 28 octombrie vor crește din nou până la medii de 10…11 grade. În a doua săptămână, temperaturile nocturne vor scădea până la valori medii de 6…7 grade.

    Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată până în data de 25 octombrie și în intervalul 28-31 octombrie

    Prognoza meteo pentru Crișana

    În a doua jumătate a intervalului, temperatura aerului va avea tendința de scădere până la medii ale valorilor maxime diurne de 15…16 grade și ale valorilor minime nocturne în jurul a 6 grade.

    Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată până la mijlocul primei săptămâni și în intervalul 28-31 octombrie

    Prognoza meteo pentru Transilvania

    Minimele termice vor fi în scădere de la medii de 5…6 grade, la valori de -1…0 grade la mijlocul primei săptămâni, iar până în data de 28 octombrie vor fi din nou în creștere până la medii de 5…6 grade.

    În a doua săptămână, temperaturile minime nocturne vor scădea până la valori medii de 3…4 grade.

    Probabilitatea de ploaie va fi ridicată până în data de 26 octombrie, dar și în cea de-a doua săptămână, cu precădere în jurul datei de 30 octombrie.

    Prognoza meteo pentru Maramureș

    În cea de-a doua săptămână, temperatura aerului va fi din nou în scădere până la medii ale valorilor maxime diurne în jurul a 15 grade și ale valorilor minime nocturne de 4…5 grade.

    Probabilitatea de ploaie se menține pe tot parcursul intervalului, dar va fi mai ridicată până la jumătatea primei săptămâni și în zilele de 30 și 31 octombrie.

    Prognoza meteo pentru Moldova

    În a doua săptămână, temperaturile nocturne vor fi în scădere treptată spre medii regionale în jurul a 6 grade.

    Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în jurul datei de 24 octombrie și în zilele de 30 și 31 octombrie.

    Prognoza meteo pentru Dobrogea

    În a doua jumătate a intervalului, regimul termic va marca o scădere până la o medie a valorilor diurne de 15…16 grade și a celor nocturne în jurul a 9 grade.

    Probabilitatea de ploaie va fi ridicată în zilele de 24, 30 și 31 octombrie.

    Prognoza meteo pentru Muntenia

    Până la sfârșitul perioadei de prognoză temperaturile minime nocturne vor fi în scădere până la valori medii regionale în jurul a 7 grade.

    Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în jurul datei de 24 octombrie, precum și în cea de a doua săptămână, în zilele 30 și 31 octombrie.

    Prognoza meteo pentru Oltenia

    Între 1 și 4 noiembrie temperaturile minime vor fi în scădere ușoară până la o medie de 6 grade.

    Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în data de 24 octombrie, precum și în a doua săptămână de prognoza, mai ales în jurul datei de 30 octombrie.


    Te-ar mai putea interesa

    Preț carne 2024. Cât costă un kilogram de carne de porc cumpărată de la un mic fermier Plânsul viței de vie. De ce ”plânge” via primăvara Subvenții APIA la ovine/caprine, reguli finale: Berbecii cu origine și adeverința de la asociații – eliminate!

    Ultimele știri

    România ar putea avea un laborator care să efectueze analizele pentru mierea din afara UE UCPR: Produsele avicole obținut în fermele din România sunt sigure din punct de vedere al sănătăţii Situație fără precedent în SUA: Gripă aviară depistată la vaci de lapte