• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Prognoza meteo pentru săptămâna 29 octombrie – 5 noiembrie

  agrointeligenta.ro -

  Anunț de la Administrația Națională pentru Meteorologie cu privire la evoluția temperaturilor în următoarele zile. Meteorologii au emis prognoza meteo pentru perioada 29 octombrie – 5 noiembrie, adică pentru săptămâna care debutează de mâine.

  Prognoza meteo la nivel național

  Temperatura aerului va avea valori semnificativ mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în toate regiunile.

  Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de normele climatologice ale săptămânii local în regiunile vestice și nord-vestice și vor fi în general deficitare în rest.

  Prognoza meteo pentru Banat

  Variațiile minimelor termice vor fi similare cu cele ale maximelor. Acestea vor fi în scădere de la medii de 7…8 grade, la valori în jurul a 3 grade la mijlocul primei săptămâni, iar până în data de 28 octombrie vor crește din nou până la medii de 10…11 grade. În a doua săptămână, temperaturile nocturne vor scădea până la valori medii de 6…7 grade.

  Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată până în data de 25 octombrie și în intervalul 28-31 octombrie

  Prognoza meteo pentru Crișana

  În a doua jumătate a intervalului, temperatura aerului va avea tendința de scădere până la medii ale valorilor maxime diurne de 15…16 grade și ale valorilor minime nocturne în jurul a 6 grade.

  Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată până la mijlocul primei săptămâni și în intervalul 28-31 octombrie

  Prognoza meteo pentru Transilvania

  Minimele termice vor fi în scădere de la medii de 5…6 grade, la valori de -1…0 grade la mijlocul primei săptămâni, iar până în data de 28 octombrie vor fi din nou în creștere până la medii de 5…6 grade.

  În a doua săptămână, temperaturile minime nocturne vor scădea până la valori medii de 3…4 grade.

  Probabilitatea de ploaie va fi ridicată până în data de 26 octombrie, dar și în cea de-a doua săptămână, cu precădere în jurul datei de 30 octombrie.

  Prognoza meteo pentru Maramureș

  În cea de-a doua săptămână, temperatura aerului va fi din nou în scădere până la medii ale valorilor maxime diurne în jurul a 15 grade și ale valorilor minime nocturne de 4…5 grade.

  Probabilitatea de ploaie se menține pe tot parcursul intervalului, dar va fi mai ridicată până la jumătatea primei săptămâni și în zilele de 30 și 31 octombrie.

  Prognoza meteo pentru Moldova

  În a doua săptămână, temperaturile nocturne vor fi în scădere treptată spre medii regionale în jurul a 6 grade.

  Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în jurul datei de 24 octombrie și în zilele de 30 și 31 octombrie.

  Prognoza meteo pentru Dobrogea

  În a doua jumătate a intervalului, regimul termic va marca o scădere până la o medie a valorilor diurne de 15…16 grade și a celor nocturne în jurul a 9 grade.

  Probabilitatea de ploaie va fi ridicată în zilele de 24, 30 și 31 octombrie.

  Prognoza meteo pentru Muntenia

  Până la sfârșitul perioadei de prognoză temperaturile minime nocturne vor fi în scădere până la valori medii regionale în jurul a 7 grade.

  Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în jurul datei de 24 octombrie, precum și în cea de a doua săptămână, în zilele 30 și 31 octombrie.

  Prognoza meteo pentru Oltenia

  Între 1 și 4 noiembrie temperaturile minime vor fi în scădere ușoară până la o medie de 6 grade.

  Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în data de 24 octombrie, precum și în a doua săptămână de prognoza, mai ales în jurul datei de 30 octombrie.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  VIN ZILE DE FOC! ANUNȚUL ANM pentru LUNILE IULIE ȘI AUGUST! Zăpadă în Polonia, în România îngheț, brumă și vânt puternic! Grindină adunată cu lopata în mai multe localități din România!

  Ultimele știri

  Transport ilegal de bovine, confiscat de polițiști! Zeci de vaci au fost omorâte! Fermierul și senatorul Tanczos Barna a fost confirmat cu COVID-19 și este internat cu pneumonie! Oierii îi cer ministrului Oros două demisii grele! ”S-a ajuns la abuzuri grave!”

  Căutare în articole