• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Povești de succes. Oportunități, dar și obstacole. Viață de fermier. Într-un cuvînt, Agrointel!

  Vlad Macovei -

  Din ce în ce mai mulți fermieri află despre proiectul nostru, Agrointel. Ca în cazul oricărui proiect aflat la început, întrebările sunt multe.
  Agrointel își propune ca, în câteva luni, să devină cel mai important brand media și de comunicare din agribusiness, cel mai apropiat și eficient prieten al celor care au afaceri în agricultură, industria alimentară și industriile conexe.

  Suntem o platformă media independentă și da, facem politică. Facem politica fermierului român. Suntem
  o echipă tânără cu experiență solidă în media, comunicare, dar și în administrarea afacerilor. Fiecare dintre noi am condus proiecte de succes și, la începutul anului, ne-am adunat pentru a lansa Agrointel. Sunt extrem de onorat să conduc acest colectiv. Permiteți-mi, prin urmare, să vă vorbesc despre noi, și despre cum vă putem sprijini.

  www.agrointel.ro este numărul 1 în topul celor mai citite site-uri de agricultură din România. În doar patru luni am ajuns de la zero la locul întîi. Prin muncă, creativitate, ambiție, dar și cunoașterea
  pieței și a publicului. Aproape 5.000 de oameni interesați de agribusiness ne citesc zilnic. Citesc materiale exclusive, cu valoare adăugată mare, în care vorbim de oportunități, povești de succes, tendințe de ultimă oră, dar și de problemele și obstacolele cu care se confruntă fermierii.

  Revista lunară Agrointel, ajunsă la al treilea număr, va defini și va fixa standardul unei publicații pentru fermieri în România. Un public de aproape 10.000 de oameni, profesioniști în domeniu, dar și persoane care doresc să se apuce de agricultură, ne citesc subiecte exclusive, pe care nu le găsesc în altă parte. Aici suntem în acest moment. Avem parteneri de top din agribusiness cu care colaborăm, ne sprijinim reciproc în afacerile noastre, ne gândim permanent cum să profităm în comun de oportunitățile acestui parteneriat. Le mulțumim. Ceea ce am scris până acum nu este deloc lipsă de modestie. Este doar realism, pragmatism, profesionalism. Cifre și rezultate. Aceasta le oferim partenerilor noștri!

  Ce urmează? Avem planuri frumoase pentru anul acesta, dar și pentru anul viitor. Planuri frumoase pentru
  agricultura românească pe care dorim să o sprijinim, să o promovăm. Vrem să vedem câți mai mulți fermieri
  de succes, cât mai multe companii care se dezvoltă accelerat, cât mai multe greutăți învinse, cât mai multe provocări depășite. În curând vom avea o emisiune TV (căci ce este o platformă media modernă fără audiovizual?), la un post de renume.

  Vom organiza conferințe și seminarii care vor oferi soluții și noutăți pentru fermieri. Ne vom implica în promovarea intereselor agriculturii românești, vă vom ajuta să vă asociați și să comunicați profesionist,
  în țară și la Bruxelles. Vom face din Agrointel un sprijin real pentru afacerea dumneavoastră! Vă așteptăm alături de noi!

  Articolul a fost publicat în numărul din luna iunie a revistei Agrointel.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Instalarea Tinerilor Fermieri 2020. Proiectele se depun din 15 iulie, sprijinul maxim – 50.000 euro/fermă! TRANSFORMER – cel mai nou ameliorator de sol! De ce este acest produs UNIC PE PIAȚA DIN ROMÂNIA! Azot în formă lichidă de la Agro-Est Muntenia. Azofol, produsul câștigător pentru plante!

  Ultimele știri

  O cultură agricolă din România a fost puternic afectată de prăbușirea prețului la petrol! Explozia din Liban: Azotatul de amoniu – îngrășământ folosit în orice fermă. Când devine periculos? Și-a dat foc după ce a fost acuzat că a furat lucernă dintr-o fermă!

  Căutare în articole