• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Președinte de organizație a agricultorilor, atac mârlănesc la adresa Agrointeligența. Răspunsul nostru: Nu cedăm la amenințări sau jigniri, ne continuăm lupta pentru drepturile fermierilor!

  Vlad Macovei -

  Premieră scandaloasă în mișcarea de reprezentare a fermierilor din România: un șef de organizație a atacat într-un mod nepermis, în urmă cu câteva zile, Grupul Agrointeligența, liderul presei agricole din România după cota de piață online, conform trafic.ro.

  În cadrul unui eveniment organizat de RFI și care dezbătea, culmea, modul în care se poate îmbunătăți comunicarea dintre fermieri și presa agricolă, grobianul reprezentant al agricultorilor a atacat politica editorială a Agrointeligența-www.agrointel.ro, folosind expresii care nu fac cinste niciunui cetățean care se exprimă în spațiul public. Menționăm că niciun reprezentant al Grupului Agrointeligența nu a fost invitat la eveniment, prin urmare nu am avut posibilitatea de a avea o replică directă la jignirile aduse. Pe scurt, respectivul reprezentant a acuzat politica noastră editorială, reproșându-mi direct că manipulez, dezbin și că noi, la Agrointeligența, scriem pentru mărunțiș. Asta, pe scurt. Puteți vedea pe larg în clipul de mai jos, întreaga declarație a tristei figuri la evenimentul cu pricina.

  În cadrul emsiunii ”Forța Fermierilor cu Vlad Macovei” de marți, 6 noiembrie 2018, am avut ocazia să îi dau replica acestui penibil personaj și să dau explicațiile cuvenite fermierilor, precum și o necesară punere în context. Mai jos, înregistrarea emisiunii, începând cu minutul 46.45 găsiți replica mea la adresa atacurilor nemeritate și lipsite de orice elementar bun-simț.

  În cadrul emisiunii ”Forța Fermierilor cu Vlad Macovei”, emisiune ce se difuzează în direct pe www.agrointel.ro și pe pagina de Facebook Agrointeligența în fiecare marți de la orele 20.00, am prezentat trei filmulețe care arată cât de ipocrit, cabotin și rudimentar este individul despre care vorbim. Cele trei secvențe, montate într-un singur clip, le puteți viziona aici:

  Menționez că am cel mai profund respect pentru majoritatea membrilor asociației reprezentată vremelnic de acest personaj insalubru. Cu mulți din acești fermieri am colaborat, i-am sprijinit și ne-au sprijinit și pentru acest lucru le mulțumesc. Vom continua această colaborare, indiferent de acest incident care nu îi reprezintă, această situație are un singur vinovat și unul singur. Din considerație pentru dumnealor și pentru organizație, nu voi mai menționa numele asociației în același context cu al marelui orator care împroașcă cu noroi pe oricine nu-i servește propriile interese meschine. De asemenea, din cauza jignirilor și amenințărilor aduse, eu nu voi mai rosti sau scrie numele și prenumele acestui domn. Colaborarea instituțională cu organizația rămâne, desigur, deschisă. Și în spiritul acestei colaborări, vă rog să aveți amabilitatea de a-l întreba, cu prima ocazie, de ce Grupul Agrointeligența a fost singura instituție de presă agricolă care nu a fost invitată Conferința Națională a Agricultorilor din 23 mai?

  Dragi fermieri, vă urez toate cele bune și, nu uitați, Agrointeligența a fost, este și va fi alături de dumneavoastră. Întotdeauna!


  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Un fermier a vândut cu 151.000 de euro o piatră uriașă găsită pe terenul său Un TIR încărcat cu 625 de porci s-a răsturnat pe DN 17. O parte din animale au murit pe loc! Daniel Buda, europarlamentar: Digitalizarea zonelor rurale îndepărtate – o nevoie urgentă ce trebuie abordată de Comisia Europeană

  Ultimele știri

  Spune adio buruienilor dificil de combătut din culturile de cereale păioase, cu pachetul comercial de erbicide GRANSTAR® SUPER + DISCOVERY®, de la FMC Prognoza meteo de la ANM: Cum va fi vremea în următoarea săptămână! Câte găini trebuie la un cocoș. Raportul perfect între cocoși și găinile din ogradă!